EN  FI
0600-1-1616 Telefontjänst mån–lör 9–21, sön 11-19 (1,78 € / min. + lsa)
Köp dina officiella biljetter till konserter, festivaler, sportevenemang, teater och live stream från Tiketti.
OBS:
Internet Explorer 11 och äldre versioner är inte längre stödda. Uppdatera din browser till en nyare version eller använd en annan browser.

Fr 28. - Lö 29.7.2023  /  Forum Marinum  /  Turku

Turku Sea Jazz 2023

Turku Sea Jazz 2023 Biljetter

De första artisterna för Turku Sea Jazz i juli har bokats från den inhemska jazztoppen! Vi har släppt ett begränsat antal förmånliga två dagars early bird-biljetter till festivalens huvudevenemang på gården till Forum Marinum 28–29.7.

Aili Ikonen, som titulerats Finlands främsta jazzsångare, har gett ut fyra soloskivor, av vilka den färskaste Helposti palavaa släpps i februari 2023. Den handlar om att gestalta sin egen plats i vår tid, i olika roller: som människa, kvinna, del av samhället, i ett större sammanhang och i raden av generationer. Ikonen har med sig sin osvikliga kvintett som hon samarbetat med i tio års tid.

Timo Lassy kan på goda grunder kallas landets mest lyskraftiga jazzartist. Saxofonisten-tonsättaren-orkesterledaren har vunnit såväl livepublikens som skivköparnas och kritikernas odelade uppskattning. På Turku Sea Jazz får vi höra Lassys nyaste ensemble som släppte sin internationellt hyllade debutskiva 2021. Timo Lassys, Ville Herralas och Jaska Lukkarinens spelning utlovar bombsäkert en oemotståndlig groove, känsla och stil!

Både Aili Ikonen och Timo Lassy Trio uppträder på festivalfredagen 28.7. Turku Sea Jazz arrangeras 26–29.7.2023 på Forum Marinum, Själö och Kyrkparkens Terrass. Festivalens andra artister och närmare speltider meddelas under vårens lopp.

turkuseajazz.fi/sv

***

Rädda Östersjön!

John Nurminens Stiftelse har som mål att rädda Östersjön och dess arv för kommande generationer. Stiftelsen förverkligar konkreta skyddsåtgärder för Östersjön för att stoppa eutrofieringen av havet samt förlusten av den biologiska mångfalden. Du kan vara med och göra gott genom att lägga till ett valfritt donationsbelopp till förmån för stiftelsens havsmiljöarbete.

Läs mer om John Nurminens Stiftelse: www.johnnurmisensaatio.fi/sv
Stiftelsens medelinsamlingstillstånd: www.johnnurmisensaatio.fi/sv/om-oss/penninginsamlingstillstand

www.turkuseajazz.fi


Åldersgräns: 18+

Dörrar kl. 17:00
Showtime 18:00-24:00

Biljetterna utbyts till armband vid dörren.