EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–pe 9–16 (1,78 € / min. + pvm)

Pe 30. - La 31.7.2021  /  Ruissalon telakka  /  Turku

Turku Sea Jazz 2021

Turku Sea Jazz 2021 Liput

Uusi Turku Sea Jazz -tapahtuma valloittaa vihdoin Ruissalon Telakan ensi kesänä!

Upeassa miljöössä nautitaan jazzin kuumimmista rytmeistä sekä merellisestä tunnelmasta kahden festivaalipäivän ajan 30.-31.7.2021. Tapahtumaan pääsee molempina päivinä tapahtuman aluksi ja päätteeksi Turun keskustasta edestakaisin myös jazzbussilla!

Festivaalin ensimmäiset esiintyjät ovat varmistuneet, ja lisää esiintyjiä julkaistaan alkuvuodesta. Perjantaina korvia hivelee huippuduo Timo Lassy & Teppo Mäkynen, ja lauantaina festarilavalle nousevat upea Verneri Pohjola Quartet: The Dead Don't Dream sekä afrobeatin mestariyhtye Helsinki-Cotonou Ensemble!

Perjantai
Timo Lassy & Teppo Mäkynen

Lauantai
Verneri Pohjola Quartet: The Dead Don't Dream
Helsinki-Cotonou Ensemble!

***

Itämeri tarvitsee apuasi - tee lahjoitus!

Archipelago Sea Jazzin yhteistyökumppanin John Nurmisen Säätiön tavoitteena on pelastaa Itämeri ja sen perintö tuleville sukupolville. Säätiön Puhdas Itämeri -hankkeissa pienennetään Itämerta rehevöittävää ravinnekuormaa ja näin myös vähennetään sinilevän määrää meressä. Tule mukaan tekemään hyvää ja lisää lipun hintaan valitsemasi lahjoitussumma säätiön Puhdas Itämeri -hankkeille. Lue lisää John Nurmisen Säätiön toiminnasta: www.johnnurmisensaatio.fi

Valitse ensin haluamasi lippu ja sen jälkeen lisää sopiva lahjoitussumma. Voit myös tehdä pelkän lahjoituksen osoitteessa www.tiketti.fi/johnnurmisensaatio.

Säätiön rahankeräyslupa (RA/2016/682): www.johnnurmisensaatio.fi/tietoa-meista/rahankeraysluvat/

***

Huom. tapahtuma on siirtynyt kesältä 2020 kesälle 2021. Vuoden 2020 tapahtumaan ostetut liput käyvät sellaisenaan kesällä 2021.

turkuseajazz.fi


Ikäraja: K-18

Kaikki liput vaihdetaan rannekkeisiin tapahtuman ovella.