EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Pe 31.7. - La 1.8.2020  /  Ruissalon telakka  /  Turku

Turku Sea Jazz 2020

Turku Sea Jazz 2020 Liput

Uusi Turku Sea Jazz -tapahtuma valloittaa Ruissalon Telakan ensi kesänä! Upeassa miljöössä nautitaan kotimaisen ja kansainvälisen jazzkentän kuumimmista rytmeistä ja merellisestä tunnelmasta kahden festivaalipäivän ajan 31.7.-1.8. Ensimmäiset esiintyjät on nyt julkaistu ja rajattu erä early bird -lippuja myynnissä. Lisää esiintyjiä julkaistaan kevään mittaan.

Tapahtumaan pääsee molempina päivinä tapahtuman aluksi ja päätteeksi Turun keskustasta edestakaisin myös jazzbussilla!

 

Pe 31.7.2020, Ruissalon Telakka, Lindblom-sali

TIMO LASSY & TEPPO MÄKYNEN

Suomen kirkkaimpiin jazztähtiin kuuluvat saksofonisti Timo Lassy ja rumpali Teppo Mäkynen esiintyvät duo-keikalla Turku Sea Jazzin avausiltana Ruissalon Telakan Lindblom-salissa. Muusikot tunnetaan 2000-luvun alussa esiinmarssin suorittaneen uuden suomalaisen jazz-sukupolven johtohahmoina. Ystävykset ja kollegat Lassy ja Mäkynen tarjoilevat festivaaliyleisölle vahvaa yhteissoittoa ja jännittävän musiikillisen kokonaisuuden vapaasta improvisaatiosta tiukkoihin grooveihin. Kaksikon viime vuonna julkaistu debyyttialbumi on kerännyt loistavia arvioita ja ansaittua huomiota myös kansainvälisesti.

Timo Lassy - saksofoni

Teppo Mäkynen - rummut

 

La 1.8.2020, Ruissalon Telakka, Westin-sali

VERNERI POHJOLA QUARTET

Trumpetisti Verneri Pohjola on kuulunut yli vuosikymmenen suomalaisen nykyjazzin omaleimaisimpiin taiteilijoihin. Hän on vakiinnuttanut asemansa voimakkaana ja visionäärisenä taiteilijana myös kansainvälisellä musiikkikentällä. Archipelago Sea Jazzin lanseeraustilaisuudessa viime kesänä kuultiin esimakua keväällä julkaistavalta The Dead Don't Dream -levyltä, joka tuo entistä laajemmin esille Pohjolan musiikillisen ilmaisun eri puolia. Tummiakin sävyjä sisältävät sävellykset luovat voimakkaan ja mielikuvituksellisen maailman, jossa improvisaation energia sitoo akustisen ja elektronisen ilmaisun toisiinsa.

Verneri Pohjola - trumpetti, elektroniikka

Tuomo Prättälä - piano, elektroniikka

Antti Lötjönen - basso

Mika Kallio - rummut

 

 


Ikäraja: K-18

Kaikki liput vaihdetaan rannekkeisiin tapahtuman ovella.