EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–pe 9–21, la 11-21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 22.4.2022  /  Sigyn-sali - Turun Konservatorio  /  Turku

Turku Jazz Orchestra & Timo Kämäräinen: Bright Size Life

Turku Jazz Orchestra & Timo Kämäräinen: Bright Size Life Liput

Turku Jazz Orchestra & Timo Kämäräinen: Bright Size Life

Turku Jazz Orchestra
Timo Kämäräinen – kitara
Ville Vannemaa – kapellimestari

Huhtikuu tuo helpotuksen niin upeiden melodioiden, taitavien harmonioiden, vaikuttavien sävellysten kuin sankarikitaroinninkin ystäville, sillä Turku Jazz Orchestran ”Bright Size Life” tuo vihdoin Pat Methenyn musiikin myös big bandin ulottuville. Konsertti sisältää uusia sovituksia niin Methenyn soolotuotannon materiaalista kuin Pat Metheny Groupin ohjelmistosta. Kirsikkana kakun päällä illan solistina soittaa maamme ehdottomiin kitarahuippuihin kuuluva, huikean virtuoosinen ja valovoimainen Timo Kämäräinen! “Tästä konsertista lähdet takuuvarmasti hymyssä suin ja mieli kirkkaana”, lupaa Turku Jazz Orchestran taiteellinen johtaja ja illan kapellimestari Ville Vannemaa.

“Siten illan tajunnanräjäyttäjä oli yksiselitteisesti kitaristi Timo Kämäräinen. Olen yrittänyt vähentää riippuvuutta eli kyllästyä hänen soittoonsa käymällä kaikilla eteen sattuvilla keikoilla, mutta tehtävä on toivoton. Joka kerta joutuu poistumaan yhtä pöllämystyneenä, ihan kuin olisi jäänyt jonkun vastustamattoman luonnonvoiman uhriksi.” – Keskisuomalainen, Pentti Ronkanen

Lisätietoja: www.jazzcityturku.fi

www.jazzcityturku.fi


Aika: klo 19.00

Showtime 19:00

Ovet klo 18:00

Alennuslippuihin oikeutettavat kortit tarkistetaan ovella.

Sigyn-sali - Turun Konservatorio
Linnankatu 60, 20100, Turku