EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Su 4.11.2018  /  Sigyn-sali  /  Turku

Turku Jazz Orchestra Plays Henri Lyysaari feat. Max Zenger

Turku Jazz Orchestra Plays Henri Lyysaari feat. Max Zenger Liput

Ladataan…

Turku Jazz Orchestran marraskuun konsertissa kuullaan uutta big band -musiikkia nuorilta turkulaislähtöisiltä jazztaitureilta! TJO:n historian ensimmäisen tilausteoksen säveltäjäksi on valittu vuonna 2016 Turku Jazz Orchestran sävellyskilpailun voittanut säveltäjä-pianisti Henri Lyysaari, ja konsertin solistina kuullaan saksofonisti ja puupuhallinspesialisti Max Zenger.

Sibelius-Akatemiassa jazzsävellystä opiskeleva Henri Lyysaari on alan nuori lupaus. Rytmimusiikin ja teatterin kentillä monipuolisesti työskentelevä Lyysaari on menestynyt muissakin sävellyskilpailuissa, näistä mainittakoon euroopanlaajuisen Jazz Comp Graz big band -sävellyskilpailun finaalipaikka syksyllä 2017.

Konsertin solistina kuultava Max Zenger on nuoresta iästään huolimatta lunastanut paikkansa Suomen kärkipuhaltajien joukossa. Vastikään Sibelius-Akatemiasta valmistunut muusikko on valittu mm. Turku Jazzin vuoden 2018 artistiksi ja vuonna 2017 hänet palkittiin Pori Jazzin nousevana kykynä.

Lähtökohtana Lyysaaren sävellykselle on TJO:n sävellyskilpailun voittanut Luotain -teos. Lyysaari kertoo inspiroituvansa etenkin jazzmusiikin vielä varsin lyhyestä historiasta, josta kuitenkin riittää paljon ammennettavaa. Tällä nuorella säveltäjällä horisontti on avoin ja tutkimattomia ulottuvuuksia riittää koluttavaksi. Tämän tutkimusretken satoa kuullaan marraskuun kantaesityksessä Turussa!

Turku Jazz Orchestra
Vellu Halkosalmi - kapellimestari
Max Zenger - saksofoni

www.jazzcityturku.fi


Aika: klo 16:00

Showtime 16:00

Alennuslippuihin oikeuttavat kortit tarkistetaan ovella.

Ryhmälippuja voi tiedustella Tiketin myyntipisteistä tai puhelinpalvelusta.