EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Pe 28.9.2018  /  Börs Night Club  /  Turku

Turku Jazz Orchestra, Jimi Tenor: Quantum Connection

Turku Jazz Orchestra, Jimi Tenor: Quantum Connection Liput
Takaisin

Ladataan…

Säveltäjä ja multi-instrumentalisti Jimi Tenor saapuu ensi kertaa Turkuun esittämään big band -musiikkiaan. Konsertissa Turku Jazz Orchestran kanssa kuullaan läpileikkaus kansainvälisestikin kulttimaineen saavuttaneen Jimi Tenorin big band -sävellyksistä, sekä ennen kuulemattomia big band -sovituksia hänen uusimmalta Order of Nothingness -levyltään.

Jimi Tenor (Lassi Lehto, s. 1965) aloitti uransa 1980-luvun puolivälissä ja oli tuolloin kokeellisine industrial- elektrosoundeineen outolintu ja marginaalihahmo punkin jälkeisessä suomalaisessa rockissa. Suomalaisen vaihtoehtotaidemusiikin kentällä uraauurtavassa musiikissaan Tenor seilaa aina avantgardistisesta taiderockista lo-fi-souliin, fuusiojazziin, afrobeatiin ja free jazzin rajamaille. Jo uransa alkutaipaleilla Tenor muutti työskentelemään ulkomaille ja on luonut jo kulttimaineeseen yltänyttä uraa Suomen lisäksi mm. Berliinissä, New Yorkissa, Barcelonassa ja Lontoossa. Jazzin saralla tunnustuksen Tenor sai vuonna 2014 Gilles Petersonin Worldwide Awards -palkintogaalassa Lontoossa, John Peel Play Some Jazz - erikoispalkinnon muodossa.

Big bandille Jimi Tenor alkoi säveltämään musiikkia pasunisti Markku Veijonsuon kehoituksesta, ja ensimmäinen big band konsertin Jimi Tenor toteutti UMO:n kanssa vuonna 2002. Konsertissa kuullut Nuclear Fusion ja Trumpcard -kappaleet tullaan kuulemaan myös syyskuussa Turussa. Pääasiassa konsertin ohjelmisto koostuu UMO:n kanssa vuonna 2015 julkaistulle Mysterium Magnum -levylle ja Jimi Tenorin omalle big bandille sävelletystä musiikista, mutta konsertissa kuullaan myös ennen kuulemattomia big band -sovituksia kappaleista kuten Max Out ja Quantum Connection Tenorin tuoreelta Order of Nothingness -levyltä.

www.jazzcityturku.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:00
Showtime 21:00

Kesto n. 1,5h

Alennuksiin oikeuttavat kortit tarkistetaan ovella.