EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 28.1.2023  /  Ravintola Kerubi (sali)  /  Joensuu

Tipattoman Tappajaiset - Turisti, NCO

Tipattoman Tappajaiset - Turisti, NCO Liput

Tipattoman tappajaiset 28.1. – Turisti, NCO

Enemmän tai vähemmän tipaton tammikuu loppuu hiljalleen, joten syytä juhlimiselle taas on. Kerubin salin lauteet tammikuun pakkasilla lämmittävät tulikuumat Turisti ja NCO! Keikkalipuilla luonnollisesti vapaa pääsy Kellariin jatkamaan iltaa aina aamuneljään asti, jossa talon omat, aina yhtä kovat dj-residentit pitävät huolen lämmöistä.

Turisti

Gunshit? 1:52? Vastuu? Nämä kaikki ovat Turistin kappaleiden nimiä. Interrail? Se on Turistin uusimman EP:n nimi ja se kannattaa kuunnella.

Virheetön flow, koukuttavat kertsit, räävitön energia ja lähes täydellinen live-esiintyminen. Listaa voisi jatkaa vaikka kuinka pitkään, sillä kyseessä on täysin omassa sarjassaan painiva artisti.

Lavalle noustessaan Turisti ei ainoastaan räppää. Hän tanssii, laulaa, näyttelee ja tarjoaa yleisölle todellista teatteria. Tätä et halua missata.

NCO

NCO on ehkä Suomen hauskin persoona. Harva artisti pystyy puhumaan vaikeista asioista yhtä nerokkaan kepeästi kuin NCO. Ei mistään kotoisin olevan artistin musiikista löytyy samaistumispintaa, huumoria ja herkkyyttä yhdistettynä kokeellisiin biitteihin.

NCO:n eli tuttavallisemmin Enskan uusin taidonnäyte on vuonna 2022 julkaistu ”Addikti” -albumi. Se on musiikillisesti monipuolinen ja kunnianhimoinen kokonaisuus, jonka kappaleet käsittelevät addiktion sykliä ja elämää kokonaisvaltaisesti.

NCO on kokenut seremoniamestari. Hän osaa viihdyttää, yllättää ja ottaa yleisön haltuun.

www.kerubi.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 21:00
Showtime klo 22:00

Nettisivuilta vain suoria ostoja. Puhelinpalvelun kautta lippujen varausaika 2 päivää.

Kerubin kantiskortilla ennakkolipuista 2 euron alennus. Alennusliput (rajoitettu erä) myynnissä ainoastaan Tiketissä. Kerubin voimassaoleva kantiskortti on näytettävä sisääntulon yhteydessä. Kerubin mobiilikantiskortin saat hankittua osoitteesta kantis.kerubi.fi

Lipunhinta ovelta 20 €. Keikkalipulla vapaa pääsy Kerubin Kellariin jatkoille!

Ovella peritään narikkamaksu 3 €.

Myynti loppuu 29.1.2023 04:00.