EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–pe 9–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

To 18.11.2021  /  Ääniwalli  /  Helsinki

Turisti: Linnunrata -levyjulkkarit

Turisti: Linnunrata -levyjulkkarit Liput

TURISTI - LINNUNRATA LEVYJULKKARIT ÄÄNIWALLISSA

Turistin debyyttilevy ”Linnunrata” julkaistiin 9. syyskuuta ja levyjulkkareita juhlitaan Ääniwallissa!

Vastuu? 1:52? Elon Musk? Nämä kaikki ovat Turistin kappaleiden nimiä. Linnunrata? Se on Turistin uusimman albumin nimi ja se kannattaa kuunnella.

Virheetön flow, koukuttavat kertsit, älytön tyyli ja lähes täydellinen live-esiintyminen. Listaa voisi jatkaa vaikka kuinka pitkään, sillä kyseessä on täysin omassa sarjassaan painiva artisti.

Lavalle noustessaan Turisti ei ainoastaan räppää. Hän tanssii, laulaa, näyttelee ja tarjoaa yleisölle todellista teatteria. Tätä et halua missata.

Illan avaa NSF-kollektiivista tuttu duo Jore & Zpoppa sekä TheoFuego DJ-setillään.

TURISTI
JORE & ZPOPPA
THEOFUEGO DJ SET

***

Tapahtuma on siirtynyt.

Alkuperäiselle päivämäärälle 22.10.2021 ostetut liput käyvät tapahtumaan sellaisinaan. Mikäli uusi ajankohta ei sovi, voit palauttaa liput verkkosivuiltamme löytyvällä lomakkeella www.tiketti.fi/palautalippuja 25.10.2021 mennessä.


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 21:00

Lippujen varausaika 2 päivää.

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3,50 €.

Liput ovelta 12 €, mikäli jäljellä.

Mikäli ravintolarajoitukset ovat voimassa, tapahtumaan osallistuminen edellyttää koronapassia.

Mikäli tapahtuman aikana on voimassa koronaan liittyviä tapahtuma- tai ravintolarajoituksia, tapahtumassa saatetaan kysyä koronatodistusta. Katso lisää toimitusehdoistamme: https://www.tiketti.fi/info/toimitusehdot