EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–19 (1,78 € / min. + pvm)
VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Pe 18.12.2020  /  Rytmikorjaamo  /  Seinäjoki

Tuppu Orrenmaan muistokonsertti

Tuppu Orrenmaan muistokonsertti Liput

Vuosi sitten edesmenneen kitaristin Tuppu Orrenmaan muistokonsertti järjestetään Rytmikorjaamolla 18.12.2020. 

Konsertissa esiintyvässä T.O.Bandissa soittavat Kepa Kettunen rummut, Rob Dominis koskettimet ja Jukka Korpela basso. Tupun korvaajaksi kitaristiksi on saatu niinikään kovan tason muusikko Jussi Turunen.

Konsertissa soittaa myös edelleen erittäin tasokas Skyline - yhtye, josta Tupun ura sai aikanaan alkunsa. Tällä kertaa kokoonpanossa soittavat Jaakko Passinmäki rummut, Juha Paukku basso ja Jari Korpi kitara.

Tuppu tunnetaan tasokkaana fuusio-rock-jazz-kitaristina, joka hankki oppinsa Oulunkylän pop-jazz-konservatoriosta ja Hollywoodissa sijaitsevasta Musician Institute on Technologysta.

Tuppu Orrenmaa Band teki pitkäsoitot Miles away, Funky, Slam Jam ja Make my day. Levyillä kuullaan suomalaisia huippumuusikkoja aina Pekka Pohjolasta lähtien. Viimeisellä levyllä mukana ovat myös Jenkeistä Tower of Power Horns sekä rumpali Billy Cobham. Samat herrat ovat soittaneet myös lukuisilla T.O. Bandin live-keikoilla.

Konsertissa kuullaan pääasiassa Tupun omaa musiikkia T.O.Bandin toimesta sekä Skylinelta tunnettuja rock- ja rhythm and blues-klassikkoja akselilta Santana-Cream-Jeff Beck.

www.rytmikorjaamo.fi/klubi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00
Showtime 20:00

Liput ovelta 15 €, mikäli jäljellä.

Lippujen varausaika 2 päivää.

Konsertin kesto kokonaisuudessaan n. 2 h

TURVALLISUUS

Rytmikorjaamon klubin kapasiteettia on rajoitettu tulevissa tapahtumassamme alle puoleen normaalista luodaksemme turvallisen ja viihtyisän tapahtuman kaikille osallistujille.  

Vaikka yleisökapasiteettia on rajoitettu, olemme mitoittaneet palvelut normaalille kapasiteetille sekä tehostaneet hygienia- ja turvallisuustoimia. Henkilökuntamme käyttää maskeja ja suosittelemme maskin käyttöä myös asiakkaillemme. Oma maski kannattaa siis ottaa mukaan tai tarvittaessa ostaa paikan päältä (2 €/kpl).

Noudatathan ohjeistustamme saapuessasi

- Älä saavu tapahtumaan, jos tunnet olosi flunssaiseksi tai sinulla on kuumetta
- Huolehdi omalta osaltasi käsihygieniasta ja turvaväleistä.
- Suosittelemme maskin käyttöä.
- Nauti elävästä musiikista!

Myynti loppuu 18.12.2020 19:00.