EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–pe 9–19, la 11–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 14.1.2022  /  Rytmikorjaamo  /  Seinäjoki

Tuppu Orrenmaan muistokonsertti

Tuppu Orrenmaan muistokonsertti Liput

Tapahtuma on siirtynyt.

Alkuperäiselle päivämäärälle 18.12.2020 ja 11.09.2021 ostetut liput käyvät tapahtumaan sellaisinaan. Mikäli uusi ajankohta ei sovi, voit palauttaa liput verkkosivuiltamme löytyvällä lomakkeella www.tiketti.fi/palautalippuja 30.4.2021 mennessä.

***

Edesmenneen kitaristin Tuppu Orrenmaan muistokonsertti järjestetään Rytmikorjaamolla

Konsertissa esiintyvässä T.O.Bandissa soittavat Kepa Kettunen rummut, Rob Dominis koskettimet ja Jukka Korpela basso. Tupun korvaajaksi kitaristiksi on saatu niinikään kovan tason muusikko Jussi Turunen.

Konsertissa soittaa myös edelleen erittäin tasokas Skyline-yhtye, josta Tupun ura sai aikanaan alkunsa. Tällä kertaa kokoonpanossa soittavat Jaakko Passinmäki rummut, Juha Paukku basso, Juha Liinamaa koskettimet, Jari Korpi kitara ja Hannu Lehto kitara.

Tuppu tunnetaan tasokkaana fuusio-rock-jazz-kitaristina, joka hankki oppinsa Oulunkylän pop-jazz-konservatoriosta ja Hollywoodissa sijaitsevasta Musician Institute on Technologysta.

Tuppu Orrenmaa Band teki pitkäsoitot Miles away, Funky, Slam Jam ja Make my day. Levyillä kuullaan suomalaisia huippumuusikkoja aina Pekka Pohjolasta lähtien. Viimeisellä levyllä mukana ovat myös Jenkeistä Tower of Power Horns sekä rumpali Billy Cobham. Samat herrat ovat soittaneet myös lukuisilla T.O. Bandin live-keikoilla.

Konsertissa kuullaan pääasiassa Tupun omaa musiikkia T.O.Bandin toimesta sekä Skylinelta tunnettuja rock- ja rhythm and blues-klassikkoja akselilta Santana-Cream-Jeff Beck.

Illassa mukana myös Pepe Ahlqvist!

Tuppu Orrenmaan yhteistyö blueslaulaja-lauluntekijä Pepe Ahlqvistin kanssa alkoi erään suuren yrityksen tilaustyönä Aasian markkinoille toteutetusta promolevystä. Tämän yhteistyön siivittämänä Ahlqvist myös vieraili muutamilla Orrenmaan yhtyeen keikoilla sekä vuonna 2001 julkaistulla Slam jam -levyllä.

www.rytmikorjaamo.fi/klubi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00
Showtime 20:00

Liput ovelta 15 €, mikäli jäljellä.

Lippujen varausaika 2 päivää.

Konsertin kesto kokonaisuudessaan n. 2 h

***

Dinner -lippu sisältää ruokailun Varickolla Rytmikorjaamon naapurissa ovien avaamisesta kaksi tuntia eteenpäin merkittynä päivänä.

Dinner-lippu ei oikeuta sisäänpääsyyn keikalle. Voit täydentää aiemmin ostamasi keikkalipun Dinner-lipulla tai käydä ainoastaan syömässä menemättä keikalle. Pöytävarauksista ja allergioista voit olla suoraan yhteydessä ravintola@varicko.fi .

__

BURGER BUFFET

Kokoa itse mieleisesi burgerit Varickon seisovasta pöydästä. Pöydässä tarjolla paikallisen leipomon muhkeita briossisämpylöitä, joiden täytteeksi itse tehdyt jauhelihapihvit, vegaaniset mustapapu-kasvispihvit omalla reseptillä sekä revittyä lime-inkiväärikanaa. Salaattipöydässä runsaasti asiaankuuluvia lisukkeita ja muita täytteitä, mm. cheddarjuustokastiketta, aiolia, chilimajoneesia, remouladea, marinoitua punasipulia sekä tuoreita kasviksia. Lisäksi talon rapeat maalaislohkoperunat. L, (VE, pyynnöstä G)

__

Osta Varickon dinner-liput erikseen täältä.

Lisätietoja, menut ja keikkalistan löydät täältä: www.varicko.fi/show-dinner

Pyörätuoliasiakkaan avustajalle ostettava Dinner-lippu erikseen.

***


TURVALLISUUS

Rytmikorjaamon klubin kapasiteettia on rajoitettu tulevissa tapahtumassamme alle puoleen normaalista luodaksemme turvallisen ja viihtyisän tapahtuman kaikille osallistujille.  

Vaikka yleisökapasiteettia on rajoitettu, olemme mitoittaneet palvelut normaalille kapasiteetille sekä tehostaneet hygienia- ja turvallisuustoimia. Henkilökuntamme käyttää maskeja ja suosittelemme maskin käyttöä myös asiakkaillemme. Oma maski kannattaa siis ottaa mukaan tai tarvittaessa ostaa paikan päältä (2 €/kpl).

Noudatathan ohjeistustamme saapuessasi

- Älä saavu tapahtumaan, jos tunnet olosi flunssaiseksi tai sinulla on kuumetta
- Huolehdi omalta osaltasi käsihygieniasta ja turvaväleistä.
- Suosittelemme maskin käyttöä.
- Nauti elävästä musiikista!

Myynti loppuu 14.1.2022 19:00.
Ostamalla lipun tapahtumaan asiakas sitoutuu esittämään voimassa olevan Koronatodistuksen, mikäli viranomainen, tapahtumajärjestäjä tai muu taho sitä kyseiseen tapahtumaan osallistumiseksi edellyttää. Katso lisää toimitusehdoistamme: https://www.tiketti.fi/info/toimitusehdot