EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 2.3.2024  /  Hotel Ax  /  Helsinki

Tupa ryskyi, parret paukkui - Suomen kansan rivot runot

Tupa ryskyi, parret paukkui - Suomen kansan rivot runot Liput

TUPA RYSKYI, PARRET PAUKKUI - SUOMEN KANSAN RIVOT RUNOT

Lemmestä, halusta ja puutteesta, suoraan ja kaunistelematta – kuten esi-isämme ja kantaäitimme siitä puhuivat! Elias Lönnrotin ja lukuisten aikalaistensa runonkeruumatkoilla haavin tarttui myös aimo kasa materiaalia, joka piilotettiin epäsiveellisyytensä vuoksi Suomalaisen Kirjallisuuden Seuran arkistojen kätköihin.

Näyttelijät Eero Enqvist, Pinja Hahtola ja säveltäjä-muusikko Petra Lampinen ovat koonneet SKS:n arkistojen aarteista oivaltavan ja punat poskille kohottavan esityksen, jossa ääneen pääsevät niin Kalevalasta tutut hahmot kuin vallattomat sukuelimetkin.

Hauska, kaunis ja herättävä esitys juhlistaa sopivan räväkällä tavalla pian 190-vuotiasta Kanteletarta ja 195-vuotiasta Kalevalaa ja monipuolistaa kuvaamme kansanrunoudesta, niin kuin Suomen kansan seksuaalisuudestakin!

La 2.3 AX Under
Klo 20.00
(ovet auki klo 19.30)

hotelax.fi


Ikäraja: K-18
Aika: klo 20:00

Show & Dinner

Show + Dinner lippu sisältää kolmen ruokalajin yllätyksellisen illallisen, josta saat valita kasvis tai liha vaihtoehdon. Juomat eivät kuulu hintaan.
Illallinen nautitaan ennen illan showta klo: 18.00-20.00.
Ammattitaitoiset artesaanikokkimme takaavat laadukkaan ja inspiroivan makuelämyksen!

Mikäli sinulla on ruokarajoitteita tai allergioita ilmoitathan niistä sähköpostitse [email protected] (laita sähköpostiin nimesi, pvm. rajoitteet ja Club illan nimi)

Psst! Ostaessasi liput tapahtumaan saat majoituksen -20% alennuksella. Hyppää tästä varauskalenteriin!

Myynti loppuu 2.3.2024 19:00.