EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Ma 12.2.2024  /  Ravintola Kairo  /  Kotka

East Coast Jazz Club: Tuomo Uusitalo Trio

East Coast Jazz Club: Tuomo Uusitalo Trio Liput

Tuomo Uusitalo on kansainvälisesti palkittu, New Yorkissa vuodesta 2012 vaikuttanut jazzpianisti, jonka elämäntie on tuonut hänet ulkomaan vuosien jälkeen takaisin Helsinkiin. Uusitalon uraan mahtuu esiintymisiä ja kiertueita useiden legendaaristen yhtyeiden ja muusikoiden kanssa, kuten Tommy Dorsey Orchestra, Jimmy Cobb, Billy Hart, Chris Cheek, Seamus Blake, Justin Brown, Dayna Stephens, Peter Slavov, Ulysses Owens Jr., David Schnitter, Rich Perry, Joe Farnsworth, Elliott Mason ym.

Uusitalon takaisinmuuton jälkeen perustama trio soittaa originaalisävellyksiä ja jazzstandardeja; yhtyeen soitto perustuu musiikilliseen vapauteen, samalla jazztraditioon pohjautuen. Tuomo Uusitalon Suomen trio julkaisi ensimmäisen albuminsa lokakuussa 2023 legendaariselle Fresh Sound -levy-yhtiölle.

Uusitalo palkittiin Pori Jazz 2023 Vuoden Taiteilija -palkinnolla ja yhtyeen rumpalille Roope Kantoselle myönnettiin hiljattain Jazzmuusikot ry:n Vuoden muusikko -palkinto.

Yhtyeen basisti Juuso Rinta on Suomen jazz-kentällä aktiivisesti toimiva kontrabasisti ja säveltäjä. Lukuisten freelance-keikkojen lisäksi hänen soittoaan voi kuulla hänen oman bändinsä lisäksi mm. yhtyeissä Tuomo Uusitalo Trio, Hector Lepe Quartet, Markus Holkko Quartet, Anabasis, Ilmari Rönkä Textures, Linear John ja Silva Kallionpää Quartet. Viime vuosien aikana Juuso on esiintynyt useimpien Suomen eturivin jazz-muusikoiden kanssa, ja kotimaan klubi- ja festivaalikeikkojen lisäksi esiintymisiä on kertynyt ulkomailla mm. New Yorkissa, Los Angelesissa, Saksassa, Italiassa, Puolassa, Norjassa sekä Baltian maissa. Rinta on opiskellut jazz-musiikkia Sibelius-Akatemiassa sekä New Yorkin Manhattan School of Musicissa.

Yhtyeen rumpali Roope Kantonen on ‘Jazz Muusikot Ry:n’ vuoden jazzmuusikoksi 2022 palkittu jazzrumpali, säveltäjä ja opettaja. Hän on valmistunut jazzmusiikin maisteriksi Amsterdamin konservatoriosta. Hollannista Suomeen vuonna 2021 muuttanut Kantonen on soittanut kahdellatoista albumilla ja keikkaillut useiden eri kokoonpanojen kanssa sekä Euroopassa että Suomessa. Kantonen on työskennellyt mm. seuraavissa kokonpanoissa DeJong/Rebane/Kantonen Trio, Roope Kantonen 5tet, YenTing Lo Quartet, Martin Joey Dine Quartet, Teemu Kekkonen Trio, InTrio, Roope Kantonen 3 sekä Tuomo Uusitalo Trio. Hän julkaisee ensimmäisen oman albuminsa vuonna 2024.

www.tuomouusitalo.com

https://www.instagram.com/tuomouusitalomusic

https://www.facebook.com/tuomouusitalopianist

kotkajazz.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 18:00
Showtime 19:00

Nettisivuilta vain suoria ostoja. Puhelinpalvelun kautta lippujen varausaika 2 päivää.

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3 €.

Ravintolassa on esteetön parkkipaikka, sekä esteetön sisäänkäynti ja esteettömät WC tilat. Esteetön sisäänkäynti sekä parkkipaikka ovat ravintolan sisäpihan puolella. Tämän lisäksi ravintolan tiskeillä on käytössä palveluinduktiosilmukka.