EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 17.12.2022  /  Suisto-klubi  /  Hämeenlinna

Tuomo Mannonen + Taiminen

Tuomo Mannonen + Taiminen Liput

Lasten Hautausmaa -yhtyeestä tuttu Tuomo Mannonen julkaisee Sydänsipsi-nimisen debyyttilevynsä 11. marraskuuta Playground Musicin kautta.
Tuomo Mannonen on kouvolalainen biisintekijä, joka vastaa pääosin Lasten Hautausmaa -yhtyeen sanoituksista ja sävellyksistä. Kaikki viisi Lasten Hautausmaan albumia ovat nousseet julkaisuviikollaan Suomen virallisen listan kärkisijoille.

Mannonen oli YleX:n Nosteessa artistina heinäkuussa 2022 ”Kikka”-sinkun julkaisun myötä. Toinen sinkku ”Haanpään hukkuminen” on soinut muun muassa Pekka Laineen Ihmemaassa ja Radio Rockilla.

Mannonen on soittanut ja tehnyt musiikkia lukuisissa muissa eri kokoonpanoissa sekä luonut työryhmänsä kanssa äänimaailman ja säveltänyt musiikin Loukko-dokumenttielokuvaan Ylelle vuonna 2019.

Yhtye:
Tuomo Mannonen, kitara ja laulu
Niko Saarinen, koskettimet, (Lasten Hautausmaa, Mellow Waves, Vesilinja, Armi Harmio)
Antti Takalo, rummut (A. Takalo)
Sanni Seppä, laulu (Armi Harmio, Sähkökoira)

Monissa rokinkatkuisissa liemissä keitetty (mm. Viikate, Koljosen Tiekiista ja ATK) kitaristi Ari Taiminen julkaisi soolodebyyttinsä keväällä 2022. Albumilla on kaikuja ja korvan taakse kertyneitä vaikutteita kitaristin musiikillisen historian varrelta.

www.suisto.fi


Ikäraja: K-18
Aika: klo 21:00
Ovet klo 16:00

Showtime 21:00
Suisto avoinna klo 16-02

Lippu sisältää eteispalvelumaksun.

Myynti loppuu 17.12.2022 21:00.