EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Su 17.9.2023  /  Promenadisali  /  Pori

Tuomas Wäinölä

Tuomas Wäinölä Liput

Kotimaisen kitarakentän todellinen moniosaaja Tuomas Wäinölä julkaisee 1.9.2023 toisen studioalbumin ja juhlistaa uutta pitkäsoittoa pienen syyskiertueen merkeissä. Vuonna 2011 ensimmäisen Human Being -sooloalbuminsa julkaissut Wäinölä tunnetaan monipuolisena muusikkona, säveltäjänä ja tuottajana. Hänen soittohistoriastaan löytyvät pestit mm. Nylon Beatin, Paula Koivuniemen ja Anssi Kelan kitaristina, sekä vierailut TV-ohjelmissa kuten Elämäni biisi ja The Voice of Finland. Viime vuosina Wäinölää ovat työllistäneet mm. valtavaksi ilmiöksi noussut jokavuotinen Raskasta Joulua -kiertue, sekä ex-Nightwish basisti Marko Hietalan sooloyhtye live- ja levytuotantoineen. Wäinölä on myös säveltänyt työparinsa Juri Sepän kanssa score-musiikin suurta kiinnostusta Yhdysvaltoja myöten herättäneeseen Jalmari Helanderin Sisu-elokuvaan.

Syyskuun alussa julkaistava The Return of the Hometown Hero -albumi sisältää laajalla spektrillä kitaravetoista lauluvapaata musiikkia risteillen raskaasta baritoni-kitaran möyrinnästä sinfoniaorkesteri-osuuden kautta rautalankaan, sekä jousikvartetin ja torvisektion ryydittämään fuusio-jazzillisempaan tyyliin. Kokonaisuus on löyhästi omaelämäkerrallinen, sisältäen eri maihin, paikkoihin ja tapahtumiin pohjautuvia musiikkikappaleita.

"Toivon vieväni kuulijani yhtä hienolle musiikilliselle matkalle kuin mille itse levyä tehdessä pääsin. Olen myös varsin innoissani päästessäni toteuttamaan tätä matkaa livenä yhtyeeni kanssa!" -Tuomas Wäinölä

Tuomas Wäinölä (kitara), Anssi Nykänen (rummut), Kasperi Kallio (koskettimet), Heikki Laine (basso), William Suvanne (saksofoni)

www.tuomaswainola.com | Facebook | Instagram


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: klo 19:00
Ovet 1 tunti ennen.

Nettisivuilta vain suoria ostoja. Puhelinpalvelun kautta lippujen varausaika 2 päivää.

Paikat ovat numeroimattomia istumapaikkoja.

Liput ovelta, mikäli jäljellä.

Avustaja pääsee tapahtumaan ilmaiseksi avustettavan kanssa samalla lipulla: kyllä

Promenadisali
Yrjönkatu 17, 28100, Pori