EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 15.9.2023  /  Poppari  /  Jyväskylä

Tuomas Wäinölä

Tuomas Wäinölä Liput

Kitaristi Tuomas Wäinölä juhlistaa syksyä toisen sooloalbuminsa julkaisun ja siihen liittyvän keikkailun merkeissä. Vuonna 2011 ensimmäisen Human Being -sooloalbuminsa julkaissut Wäinölä tunnetaan monipuolisena muusikkona, säveltäjänä ja tuottajana. Hänen soittohistoriastaan löytyvät pestit mm. Nylon Beatin, Paula Koivuniemen ja Anssi Kelan kitaristina, sekä vierailut TV-ohjelmissa kuten Elämäni biisi ja The Voice of Finland. Viime vuosina Wäinölää ovat työllistäneet mm. valtavaksi ilmiöksi noussut jokavuotinen Raskasta Joulua -kiertue, sekä ex-Nightwish basisti Marko Hietalan sooloyhtye live- ja levytuotantoineen. Wäinölä on myös säveltänyt työparinsa Juri Sepän kanssa score-musiikin suurta kiinnostusta Yhdysvaltoja myöten herättäneeseen Jalmari Helanderin Sisu-elokuvaan.

Loppukesästä julkaistava Wäinölän toinen studioalbumi The Return of the Hometown Hero sisältää laajalla spektrillä kitaravetoista lauluvapaata musiikkia risteillen raskaasta baritoni-kitaran möyrinnästä sinfoniaorkesteri-osuuden kautta rautalankaan, sekä jousikvartetin ja torvisektion ryydittämään fuusio-jazzillisempaan tyyliin. Kokonaisuus on löyhästi omaelämäkerrallinen, sisältäen eri maihin, paikkoihin ja tapahtumiin pohjautuvia musiikkikappaleita. “Toivon vieväni kuulijani yhtä hienolle musiikilliselle matkalle kuin mille itse levyä tehdessä pääsin. Olen myös varsin innoissani päästessäni toteuttamaan tätä matkaa livenä yhtyeeni kanssa!”

Tuomas Wäinölä (kitara), Anssi Nykänen (rummut), Kasperi Kallio (koskettimet), Heikki Laine (basso), William Suvanne (saksofoni)

***

www.tuomaswainola.com | Facebook | Instagram

ravintolapoppari.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 22:00

Liput ovelta 25 €, jos jäljellä.

Showtime 22:30

Esteettömyys:

Avustaja pääsee tapahtumaan ilmaiseksi avustettavan kanssa samalla lipulla: kyllä
Tapahtumaan on esteetön pääsy pyörätuolilla: ei
Tapahtumapaikalla on esteetön WC: kyllä
Tapahtumapaikalla on mahdollisuus induktiosilmukan käyttöön: ei
Tapahtumassa on pyörätuolikoroke: ei
Pyörätuolia käyttävää tai erityistä avustusta tarvitsevaa asiakasta pyydetään olemaan etukäteen yhteydessä sujuvan sisäänpääsyn varmistamiseksi: kyllä (Sami Salovaara, 0500 547 632, [email protected])
Muuta huomioitavaa: Katutasosta portaikko alakerran esiintymistilaan.