EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 8.4.2022  /  G Livelab Tampere  /  Tampere

Tuomari Nurmio & Luupäät

Tuomari Nurmio & Luupäät Liput

"Dumari" palaa G Livelabiin huhtikuussa yhdessä rumpali Markku "Tohtori" Hillilän sekä basisti Miikka Paatelaisen kera. Yli neljänkymmenen vuoden mittaisella urallaan Tuomari Nurmio on jättänyt merkittävän kädenjälkensä kotimaiseen rock-kaanoniin lukeutuvilla lauluillaan kuten Oi mutsi, mutsi, Lasten mehuhetki ja Punainen planeetta. Matkan varrella ylistetty muusikko on myös pokannut Juha Vainion sanoittajapalkinnon (1999), Eino Leinon palkinnon (2003), sekä Teosto-pystin albumistaan Kinaporin kalifaatti (2005). Nurmion tuorein levytys Maailman onnellisin kansa ilmestyi kesällä 2021. G Livelabin keikalla on odotettavissa Dumarin rakastetuimpia kappaleita Luupäät-trion esittämänä.

Tuomari Nurmio; kitara & laulu
Tohtori Hillilä, rummut
Miikka Paatelainen, basso

Facebook
Instagram
Twitter

www.glivelab.fi/tampere


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: Ovet klo 20:00
Showtime klo 21:00

Lipun hinta sisältää 3 € eteispalvelumaksun.

Alaikäiset musiikin ystävät ovat tervetulleita seuraamaan G Livelabin keikkoja aikuisen seurassa. Alle kouluikäiset pääsevät keikoille maksutta, muille liput ovat normaalihintaisia.

***

G LIVELAB TAMPERE ottaa koronapassin käyttöön tapahtumaan.

Tällä toimenpiteellä mahdollistamme tapahtuman järjestämisen nykyisen lainsäädännön puitteissa.

Koronapassina toimii Omakannasta ladattava EU:n koronatodistus:www.kanta.fi/koronapassi. Koronapassi luetaan tapahtuman ovella.
Lukijasovellus ei kerää tai tallenna terveystietoja tai muita todistusten tietoja. Koronapassin lukemisen yhteydessä on esitettävä myös kuvallinen henkilötodistus.

***


G LIVELAB TAMPERE - TURVALLISUUSOHJE

Tutustu ajantasaisiin turvallisuusohjeisiin täällä:
www.glivelab.fi/tampere/turvallisuus

Myynti loppuu 8.4.2022 20:00.
Mikäli tapahtuman aikana on voimassa koronaan liittyviä tapahtuma- tai ravintolarajoituksia, tapahtumassa saatetaan kysyä koronatodistusta. Katso lisää toimitusehdoistamme: https://www.tiketti.fi/info/toimitusehdot