EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–pe 9–16 (1,78 € / min. + pvm)

La 27.3.2021  /  G Livelab Tampere  /  Tampere

Tuomari Nurmio

Tuomari Nurmio Liput

Tuomari Nurmion konsertti 27.3. joudutaan jakamaan kapasiteettirajoituksien vuoksi kahteen erilliseen konserttiin, joista ensimmäinen alkaa klo 18:00ja toinen klo 21:00. Tämä johtuu siitä, että alkuperäiseen konserttiin oli myyty kapasiteettirajoitukset ylittävä määrä lippuja ennen nykyisten rajoituksien voimaanastumista.

Keikkojen muuttaminen kahdeksi pienemmäksi tapahtumaksi vaatii kaikilta lipunostajilta ilmoittautumisen haluamaansa konserttiin. Ilmoittautumisohjeet on lähetetty kaikille lipunomistajille sähköpostitse. Mikäli et ole saanut sähköpostia ja olet ostanut lipun, olethan yhteydessä: info.tampere@livelaboratorio.fi

Konsertit täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Kaikki lipunomistajat mahtuvat halutessaan jompaankumpaan konserteista. Mikäli et pysty osallistumaan, voit myös vaihtaa lippusi kolmeen konserttistriimilippuun, sillä klo 21 alkava konsertti myös striimataan. HUOM! Mikäli olet ostanut useamman lipun, ilmoitathan kaikkien lipunomistajien nimet erikseen. Nimet tarkastetaan konserttiin saapuessa. Mikäli haluat vaihtaa lippusi 3 striimilippuun, laitathan sähköpostia: info.tampere@livelaboratorio.fi

***

Tuomari Nurmio, "Dumari", on yksi suomirockin arvostetuimmista nimistä. Hän on julkaissut albumeja tiuhaan tahtiin jo kuudella vuosikymmenellä ja keikkaillut lukuisten eri kokoonpanojen kanssa. Nurmion tunnetuimpiin kappaleisiin kuuluvat muun muassa Valo yössä, Oi mutsi, mutsi, Lasten mehuhetki ja Tonnin stiflat.

Viimeisin albumi Usvaa putkeen (2019) on tehty yhdessä hänen pitkäaikaisimman kokoonpanonsa Dumari ja Spuget kanssa, ja se sisältää uudelleen sovitettuja kappaleita koko pitkän levytysuran varrelta.

Esityksen kokoonpano tarkentuu myöhemmin.

Facebook
Instagram
Twitter

www.glivelab.fi/tampere


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: Ovet klo 20:00
Showtime 21:00

Lipun hinta sisältää 3 € eteispalvelumaksun.

Alaikäiset musiikin ystävät ovat tervetulleita seuraamaan G Livelabin keikkoja aikuisen seurassa. Alle kouluikäiset pääsevät keikoille maksutta, muille liput ovat normaalihintaisia.

***

G LIVELAB TAMPERE - TURVALLISUUSOHJE

G Livelabin tapahtumat toteutetaan rajoitetulla yleisökapasiteetilla. Ennakkojärjestelyillä, turvaväleillä ja tehostetulla hygienialla takaamme asiakkaille, esiintyjille ja henkilökunnalle mahdollisimman turvallisen tilaisuuden.

Tutustu ajantasaisiin turvallisuusohjeisiin täällä:
www.glivelab.fi/tampere/turvallisuus

Myynti loppuu 27.3.2021 20:00.