EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

To 15. - Pe 30.4.2021  /  TikettiStream  / 

Oh My Puppets! - nykynukketeatterin minifestivaali: Tuntematon Leijona

Oh My Puppets! - nykynukketeatterin minifestivaali: Tuntematon Leijona Liput

Maamme tärkein kissaeläin nostetaan pöydälle. Sadan vuoden uskollisen palvelun jälkeen Suomen leijona pitää paussin vaakunassa poseeraamisesta, avaa suunsa ja puhuu vihdoin!

Tuntematon leijona on duetto nukketeatteritaiteilijalle ja Suomen leijona -nukelle. Se on suorapuheinen nukketeatterillinen stand up -esitys, joka pui suomalaisuutta, maahanmuuttoa ja kulttuuripolitiikkaa, ja joka asettaa ennakkoluulot seinää vasten. Nauru on niitä vastaan paras ase.

Suomen leijona elää jatkuvassa ristiriidassa: Hän on villieläin, mutta myös keskeinen kulttuurihahmo. Hän on tottunut laajaan reviiriin, mutta joutuu nykyään tyytymään sellimäiseen vaakunaan. Sitä paitsi hän kaipaa jatkuvasti takaisin kotiin lämpimään - kotimaassaan hän olisi vain pieni leijona valtavalla, leijonien täyttämällä savannilla. Suomessa hän on sentään SE Suomen leijona, yksi ja ainoa. Miten tämän ristiriitaisen identiteetin kanssa tulisi elää?

Tuntematon leijona on hilpeä kannanotto erilaisen, alkuperäisen, Suomen leijonan puolesta. Sillä vaikka asiaa yrittäisi vääntää kuinka paljon, siitä faktasta ei pääse eroon, että Suomen leijona on maahanmuuttaja.

Työryhmä
Käsikirjoitus, ohjaus, nukenrakennus ja esiintyminen: Ishmael Falke
Ohjaajan assistentti: Aati Saarva
Äänisuunnittelu: Niklas Nybom
Valosuunnittelu: Jarkko Forsman
Nukenrakennus: Hanne Lammi
Dramaturginen konsultaatio: Ville Kurki
Graafinen suunnittelu: Jussi Virkkumaa
Tuotanto: Grus Grus Teatteri
Kuvaus: Jussi Virkumaa
Äänitys: Heikki Järvi

www.auraofpuppets.com


Ikäraja: K-15

Stream-ohjeet

Pääset katsomaan esitystä osoitteessa tiketti.stream lipustasi löytyvällä 13-numeroisella koodilla. Koodi toimii yhdellä laitteella kerrallaan.

Esitys on katsottavissa 15.4.2021 klo 19:00 - 30.4.2021 klo 23:59 välillä. Lipunmyynti loppuu 30.4. klo 22:00.

***

Esityksen kesto n. 1h.

Lipun ostaneiden asiakkaiden yhteystiedot luovutetaan järjestäjälle tiedottamista / ohjeistamista varten.