EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

La 9.3.2019  /  The Circus  /  Helsinki

WKND Presents: Tungevaag & Raaban (NOR / SWE)

WKND Presents: Tungevaag & Raaban (NOR / SWE) Liput

Ladataan…

Tungevaag & Raaban klubikeikalle Suomeen maaliskuussa!

Yleisönsä jo useaan otteeseen Weekend Festivaleilla lumonnut DJ-kaksikko Tungevaag & Raaban saapuu Suomeen maaliskuussa. Tämä norjalais-ruotsalainen menestysyhtye nähdään The Circuksessa, Helsingissä lauantaina 9. maaliskuuta.

Tungevaag & Raabanin muodostavat norjalainen Martin Tungevaag ja ruotsalainen Robbin Söderlund. He perustivat DJ-kokoonpanonsa vuonna 2015 ja nousivat nopeasti elektronisen tanssimusiikkimaailman tietoisuuteen. Heidän musiikkiinsa on kerännyt jo yli 300 miljoonaa soittokertaa Spotifyssä.

Yksi viime kesän suurimmista kesähiteistä maassamme, All For Love, on striimannut Suomessa platinaa ja ollut parhaimmillaan Suomen virallisen radiolistan #18.  Bad Boy -kappale on striimannut Suomessa pian kultaa.

Tungevaag & Raabanin viimeisin julkaisu on lokakuun lopussa ilmestynyt Hey Baby. Heidän musiikkinsa on kehittynyt alkuajoista entistä monipuolisemmaksi, ja nykyisin tämä duo kutsuu itseään kokoonpanoksi, jonka musiikissa EDM kohtaa popin.

Tungevaag & Raabanista on tullut Weekend Festivalin vakiovieras, ja heidät nähdään siellä myös tulevana kesänä Helsingin Suvilahdessa 20. heinäkuuta kymmenien tuhansien katsojien edessä. Sitä ennen yleisöllä on mahdollisuus päästä kuuntelemaan tätä DJ-kaksikkoa ainutlaatuiselle klubikeikalle kevään herättämässä Helsingissä maaliskuussa.

Tungevaag & Raaban facebook-sivu

Kuuntele Hey Baby -musiikkivideo täältä

www.thecircus.fi


Ikäraja: K-18

Liput ovelta 30 €, mikäli jäljellä.

Vip-lippuun sisältyy:
- hyvä näkyvyys
- oma tila jossa oma baari
- oma WC