EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Pe 23.8.2019  /  Tervasaaren amfiteatteri  /  Helsinki

Taneli ja Tunari taikavoimia etsimässä
klo 18:00

Taneli ja Tunari taikavoimia etsimässä Liput

TANELI JA TUNARI - LIPUT & INFO

HIT Mini esittää:
TANELI JA TUNARI taikavoimia etsimässä

Kun vettä valuva Tunari huuhtoutuu syvältä meren kätköistä Tervasaaren rantaan, alkaa vauhdikas ja hauska seikkailu Tunarin kadonneiden taikavoimien löytämiseksi.

Taneli ja Tunari taikavoimia etsimässä on esitys mokailusta, selviytymisestä ja ystävyyden kautta saavutetusta itseluottamuksesta. Kesäteatterin katsojat kulkeutuvat seikkailun pyörteisiin 6-vuotiaan Tanelin johdolla, ja luvassa on iso annos musiikkia, ystävyyttä, onnistumisia - sekä tietysti keinoja, joilla tunaroinnista selvitään.

Tiketistä ennakkoon ostetut usemman lipun paketit ovat ovihintoja edullisemmat. Esteen/rankkasateen sattuessa ennakkolippu on mahdollista vaihtaa toiseen esitykseen. Lisätietoa täällä.

Näyttelijät: Tanja Heinänen, Anna Korolainen Crevier ja Saara Suni
Käsikirjoitus: Anna Jaanisoo
Ohjaus: Julia Gauffin
Sävellykset: Annimaria Koivunen
Lavastus: Helena Okkonen
Puvustus: Jonna Heikkinen
Tarpeisto: Ilona Vlasenko
Äänisuunnittelu: Jacob Hougaard Andersen
Tuottaja: Pauliina Alanko
Tiedotus: Suvi Lahdenmäki
Graafinen suunnittelu: Helka Saariniemi

www.hithelsinki.com/tunari


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: klo 18:00

Numeroimattomat istumapaikat.
Lippujen varausaika 2 päivää.

Alle 2-vuotiaat ilmaiseksi.
Esityksen kesto noin 60 minuuttia.

Lapsiperheissä sattuu ja tapahtuu, eivätkä suunnitelmat aina pidä. Näin ollen voit vaihtaa lippusi toiseen esitykseen maksutta osoitteessa www.hithelsinki.com/tunari "Lippuvaraukset ja -vaihdot".

Valitettavasti 5.6. ja 6.6. esitykset on jouduttu perumaan. Voit vaihtaa lippusi toiselle päivälle veloituksetta täällä. Mikäli mikään korvaavista päivistä ei sovi, olethan yhteydessä hei@tiketti.fi.

 

Miten varustautua sään mukaisesti?

Aurinkoisella säällä muista hattu, aurinkolasit sekä aurinkorasva. Pienen sateen sattuessa käytä sadetakkia sateenvarjon sijasta, sillä muuten kaverisi ei ehkä näe näyttämölle. Viileällä ja tuulisella säällä pukeudu lämpimästi. Rankkasateen yllättäessä esitys keskeytetään. Näissä tapauksissa lippu käy johonkin toiseen esitykseen. Osoitteessa www.hithelsinki.com/tunari löytyy lomake, jolla voit vaihtaa lippusi uuteen esitykseen.

Esityksen aikana:

Esitystä EI saa kuvata tai tallentaa millään tavalla. Esityksen jälkeen näyttelijät ottavat mielellään kuvia lasten kanssa. Esityksen aikana pyydämme, että katsojat pysyvät katsomossa. Lastenvaunut voi omalla vastuulla jättää lipunmyyntipisteen luo tai tuoda katsomon taakse.

Paikalle saapuminen

Bussilinjat 16 ja 17 kulkevat lähelle. Tarkasta aikataulut Reittioppaasta. Muista myös kaupunkipyörä: lähin pyöräparkki Liisanpuistikossa! Maksullisia parkkipaikkoja löytyy Tervasaareen johtavalta sillalta ja Kruununhaan kadunvarsilta. Jos eksyt, soita puh. 044-976 7038.

Asiakkaiden yhteystiedot luovutetaan tapahtumajärjestäjälle mahdollisten peruutusten ja tiedottamisen vuoksi.

Tervasaaren amfiteatteri
00170, Helsinki