EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 30.4.2022  /  Bar Loose  /  Helsinki

Tumppi Varonen & Problems, Ongelma

Tumppi Varonen & Problems, Ongelma Liput

Loosen vappu: Tumppi Varonen & Problems w/ Ongelma


Vappuaattona Bar Loosessa pogoillaan kotimaisten punklegendojen tahtiin, kun Problems saapuu Annankadulle Tumppi Varosen johdolla. Vuonna 1977 perustettu Problems? on lukeutunut kotimaisen punkrockin tunnetuimpiin nimiin jo peräti kuudella vuosikymmenellä, eikä ajan hammas ole vieläkään päässyt puraisemaan yhtyeen soundia.

Katupoikien laulu, Ei tää lama päähän käy, Maanantaina, Raitsikka oot, Lanka palaa ja lukuisat muut Problemsin kappaleet ovat edelleenkin olennainen osa maamme melodisen punkrockin historiaa, ja toimivat livenä vähintään yhtä hyvin kuin aina ennenkin.

Vanhojen tutujen hittien lisäksi luvassa on myös tuoretta materiaalia, sillä yhtye julkaisee 29.4. uuden sinkun Mitä sinulla mä teen.

Illan lämmittelybändinä lavalle nousee punkin nuorempaa polvea edustava kuopiolainen Ongelma. Yhtye tarjoilee erittäin laadukasta uuden aallon punkia suurella sydämellä ja kovalla energialla, mistä loistavana esimerkkinä toimii keväällä 2020 ilmestynyt debyyttipitkäsoitto.

www.barloose.com


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:30
Tarkista soittoajat www.barloose.com

Aikataulu:

20.30 ovet
21.00 Ongelma
22.00 Tumppi Varonen & Problems


Liput ovelta 17 €, jos jäljellä.

Lippujen varausaika 2 päivää.

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3 €.