EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Ke 19. - La 22.7.2023  /  Tullikamarin Klubi  /  Tampere

Tullikamarin Tammerfest

Tullikamarin Tammerfest Liput

Tullikamarilla juhlitaan Tammerfest-tunnelmissa!

Luvassa on vahva kattaus suomirockin pitkän linjan taitureita, tyylikästä tunnelmointia ja raskasta poljentoa. Keikkakimaran aloittaa keskiviikkona Suomen parhaaksi Hurriganes-tribuuttibändiksikin kutsuttu Black Devils vahvistuksenaan Janne Louhivuori, joka toimi yhtyeen kitaristina 1980-luvulla.

Torstaina Klubin lavan ottaa haltuunsa Jonna Tervomaa, jolla on käynnissä todellinen juhlavuosi: hiljattain 50 vuotta täyttäneen artistin aikuisiän debyyttialbumi on ehtinyt 25 vuoden ikään, ja julkista laulajan uraa Tervomaalla on takanaan jo 40 vuotta. Näitä tasalukuja artisti Suljettu Sydän -kiertueella, jossa kuullaan kitaravetoisen kokoonpanon säestämänä vuosien 1998–2004 hittejä. Illan avaa suomalaisten sydämissä paikkansa lunastanut laulaja-lauluntekijä Samae Koskinen.

Viikonlopun keikkakattaus tarjoilee metallia ja suomirockia. Tammerfest-viikonlopun perjantai pärähtää käyntiin vahvalla otteella, kun lavalle astelee ikoninen metalliyhtye Viikate. Keväällä uuden ”Askel”-albuminsa julkaissut ja kirjan kansienkin väliin päässyt kokoonpano pitää huolen siitä, että festareilla saadaan fiilistellä myös raskaampaa musiikkia. Alkuillan tunnelmasta keikalla vastaa pohjoista melankoliaa sanoittava Otto Mikkola & Pitkä Ikävä.

Tullikamarin festariohjelma huipentuu lauantaina, kun Klubilla nähdään hiljattain uuden levynsä julkaissut ja Retkue-yhtyeensä kanssa keikkaileva suomirockin legenda Pauli Hanhiniemi. Illan avaa keväällä ensilevynsä julkaissut Miia Lepolan & Vesa Holmalan tähdittämä Lulua."

Keskiviiikko 19.7.2023
Black Devils feat. Janne Louhivuori plays Hurriganes

Ovet klo 19:00
Lipun hinta ovien auettua 25 €, mikäli jäljellä.

Torstai 20.7.2023
Jonna Tervomaan Suljettu Sydän, Samae Koskinen
Ovet klo 19:00
Lipun hinta ovien auettua 25 €, mikäli jäljellä.

Perjantai 21.7.2023
Viikate + Otto Mikkola & Pitkä Päivä
Ovet klo 20:00
Lipun hinta ovien auettua 30 €, mikäli jäljellä.

Lauantai 22.7.2023
Pauli Hanhiniemen Retkua, Lulua
Ovet klo 20:00
Lipun hinta ovien auettua 30 €, mikäli jäljellä.

www.tullikamari.net


Ikäraja: K-18

Huomioithan, että ovella ei ole lipunmyyntiä. Lipun hinta nousee Tiketissä tapahtumapäivänä ovien auetessa ja myynti jatkuu verkkokaupassa ovien auettua, mikäli lippuja on jäljellä.