EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 20.10.2023  /  Olympia  /  Tampere

Tuhlaajapojat Tour

Tuhlaajapojat Tour Liput

Tupe, TIPPA, Arttu Lindeman ja rock band from hell Tampereella Olympiassa perjantaina 20.10!

Tuhlaajapojat tulee! Samantyylisiä genrejä yhdistävä koko-illan tapahtumakonsepti missä nähdään energisiä keikkoja, koko illan bileet ja hullua meininkiä. Tampereella tapahtumaa tähdittää Tupe, TIPPA, Arttu Lindeman ja rock band from hell.

Kiertue starttasi lauantaina 30.09.2023 Ikaalisten Span Areenalta.

TIPPA
Rock-vivahteisella kitarasoundillaan yhdeksi vuoden 2018 kiinnostavimmaksi musiikki-ilmiöksi noussut TIPPA ihastutti henkilökohtaisemmalla materiaalillaan nyt jo tuplaplatinaa striimanneella Satutat mua -hitillään. Kappale nousi Suomen Spotifyn top50 -listan ykköseksi ja usean radion soittolistalle ja se huomioitiin vuoden 2019 Emma Gaalassa Vuoden biisi -ehdokkuudella. Muun muassa Alice in Chainsin, Nirvanan sekä Apulannan musiikilliseksi vaikuttajikseen mainitseva TIPPA työstää tällä hetkellä uutta musiikkia.
Aiemmin Tippa-T:nä tunnettu turkulainen trap-artisti on kohahduttanut Suomea esimerkiksi hiteillään Mehu sekä Ei tippa tapa. Rääväsuisista lyriikoista sekä tyylikkäistä trap-biiteistä tunnettu artisti esitteli ensimmäisen kerran itsestään hillitymmän puolen julkaistuaan singlet Sä / Zoneis ja Trappist-EP:n r’n’b-artisti Bizin kanssa kesällä 2017.

ROCK BAND FROM HELL
rock band from hellin musiikki on pelkistettyä ja trendikästä bändivetoista rockia, jossa voi kuulla aineksia monelta suunnalta aina punkista ja popista nykypäivän jenkki-trapiin. Vaikka vanhat klassiset rockbändit on otettu haltuun, lopputuloksessa kuuluvat myös tuoreemmat vaikutteet.
Yhtye julkaisee debyyttialbuminsa Music for Late Night Activities 1. Syyskuuta.

Bändin tulevalta debyyttialbumilta on aiemmin saatu kuusi singleä, joista viimeisin, Never Wanna See You Again julkaistiin kesäkuussa. Sitä ennen julkaistiin Cloud9 toukokuun lopulla. Kappaleen musiikkivideon pääsee katsomaan täältä. Lisäksi albumilta on jo lohkaistu energinen SEX IS ON FIRE, tarttuva rock-kappale Love Me Till I Die, 90-lukuun nojaava punk-anthem Lucky Loser sekä anteeksipyytelemätön Kylie Dreams, joka ottaa kantaa sosiaalisen median luomaan epärealistiseen maailmaan. Debyyttisingle Why Don’t You Die lähentelee puolen miljoonan striimin rajaa, ja yhtyeen kappaleet ovat saaneet Suomessa ja Englannissa myös radiosoittoa.
rock band from hell on uusi energinen rockryhmä Oulusta. Vaikka yhtye on vasta aloittamassa keikkauraansa, silläkin saralla pohjatyö on jo tehty. Laulaja-kitaristi Jani Tillman ja rumpali Mikko Nykänen ehtivät soittaa teini-ikäisinä perustamassaan Faceliftissä melkein kokonaisen vuosikymmenen. Tillmanin ja Nykäsen lisäksi bändin kokoonpanon täydentää kitaristi Jere Siivikko.

Lyriikat taas ovat persoonallisen vinksahtaneita. Vaikka melodiat ovat usein iloisia, sanoitusten sävy on tummanpuhuva ja tyly. Bändin nimestä ja sanoituksista saattaa paistaa tietty pilke silmäkulmassa, mutta mistään huumoritouhusta ei ole kyse. Tavoitteet ovat korkealla. Tähtäimessä on kansainvälinen ura.

ARTTU LINDEMAN
Pop-räppärinä tutuksi tullut Arttu Lindeman on vaihtanut tyyliään emo rockin ja nu-metallin sekoitukseen. Rockdebyytti Anomalia -EP julkaistiin syyskuussa 2022.
Vuosina 2016-2020 Lindeman keikkaili DJ:n säestämänä, mutta hiljaiselon jälkeen hän palasi lavoille taustallaan nelihenkinen rockbändi. 2022 vuoden lopulla artisti toimi Blind Channelin lämppärinä heidän Suomen kiertueellaan.

EP:n jälkeen on debyytti albumilta julkaistu Levelii & Haudalle kappaleet. Albumin on tarkoitus tulla syksyllä 2023.

Tervetuloa tsekkaamaan miltä nu-metal näyttää ja kuulostaa vuonna 2023!

TUPE
TikTokin kautta pinnalle noussut, melodista räppiä tekevä Tupe. on 22-vuotias artisti, joka aloitti musiikkiuransa vuonna 2012 AnkkaRäp-ohjelmasta. Karu Kopla-kokoonpanolla kilpailun voittanut Tupe teki musiikkia ensin muutaman vuoden isommalla porukalla, mutta alkoi työstämään soolouraansa vuonna 2015. Hän julkaisi omakustanteisesti musiikkia useamman vuoden ajan, kunnes teki levytyssopimuksen Tuhma Musicin kanssa alkuvuodesta 2023.
Musiikkiinsa Tupe on saanut aina ideoita omasta elämästään. Turkulaislähtöinen artisti haluaa kääntää elämän hyvät ja huonot asiat kappaleiksi. Oman musiikkinsa kanssa Tupe on tinkimätön, hänellä on vahva fiilis ja visio omasta tekemisestä. Valmiina on jo useampi kappale, joiden julkaisu on luvassa tänä vuonna.

www.olympiakortteli.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00

Etulippu Tampere United kausikorttia, jäsenkorttia tai fanituotetta näyttämällä ovella. Etuhinta myös ovimyyntihinnasta ( - 2 € ).

AIKATAULU:
19:00 Ovet
19:30 Tupe
20:45 rock band from hell
22:00 Arttu Lindeman
23:15 TIPPA

***

Nettisivuilta vain suoria ostoja. Puhelinpalvelun kautta lippujen varausaika 2 päivää.

Ennakkomyynti jatkuu Tiketissä klo 24:00 asti. Lipunhinta nousee ovimyyntihinnaksi tapahtumapäivänä klo 18:00. Olympian ovella ei ole lipunmyyntiä.

Tarkista aikataulu osoitteesta: www.olympiakortteli.fi

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3 €.