EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 5. - La 6.7.2024  /  Ratinanniemen puisto  /  Tampere

Tuhdimmat Tahdit 2024

Tuhdimmat Tahdit 2024 Liput

Tuhdimmat Tahdit -festivaali juhlitaan Tampereen Ratinanniemessä 5.-6.7.2024!

Kotimaiseen metalli-, rock- ja punk -musiikkiin keskittyvän Tuhdimmat Tahdit -festivaalin päiväkohtainen ohjelma on valmis. Kaksipäiväisellä festivaalilla nähdään kotimaisen metallin ykköstykki Amorphis, suomirockin kestosuosikki Apulanta, Lemin raskas ylpeys Stam1na, melodisen metallin kärkinimi Sonata Arctica, maaliskuussa uuden albuminsa ”Myrsky” julkaissut Mokoma, festarilavoille paluun tekevä kulttibändi Suburban Tribe, power metal -yhtye Stratovarius, punk rockin kukkoilijat Klamydia, energisistä keikoistaan tunnettu Lost Society, nopeasti suosioon noussut punk-yhtye Huora, hard rock -yhtye Brother Firetribe, kotimaisen heavy metallin pioneeri Tarot, järkkymätön suomirock-pumppu Kotiteollisuus sekä kesän ainoan keikkansa sooloyhtyeensä kanssa soittava Marko Hietala.

Viime vuonna Nokialta Tampereen Ratinanniemeen rynnistänyt, Pirkanmaan suurimmaksi rock-festivaaliksi kasvanut Tuhdimmat Tahdit Festival on aikuisväelle suunnattu, ikärajallinen festivaali, jossa nautitaan livemusiikin lisäksi monipuolisesta ruoka- ja juomatarjonnasta.

Esiintyjät:

Perjantai: Amorphis, Kotiteollisuus, Lost Society, Marko Hietala, Mokoma, Stam1na, Stratovarius
Lauantai: Apulanta, Brother Firetribe, Huora, Klamydia, Sonata Arctica, Suburban Tribe, Tarot

www.tuhdimmattahdit.com

www.tuhdimmattahdit.com


Ikäraja: K-18

Tasa-arvo:

Tuhdimmilla Tahdeilla ei saa syrjiä eikä häiritä ketään esimerkiksi sukupuolen, sukupuolisen suuntautumisen, etnisen taustan tai ihonvärin perusteella. Jokainen on tervetullut omana itsenään ja kunnioitetaan toinen toistamme. Jos sinua tai läheistäsi kohdellaan kaltoin, kerro siitä heti lähimmälle järjestyksenvalvojalle.

PLUS-lippu sisältää oman baariteltan, omat vessat, riittävästi istumapaikkoja sekä pientä suolaista naposteltavaa.

Kahden päivän peruslippu, sekä kaikki Plus-liput vaihdetaan rannekkeisiin.
Yhden päivän peruslipulla sisään vain kerran.