EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–pe 9–19, la-su 11–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 27. - La 28.8.2021  /  Poutunpuisto  /  Nokia

Tuhdimmat Tahdit 2021

Tuhdimmat Tahdit 2021 Liput

Tuhdimmat Tahdit siirtyy vuodelle 2022

  • Nokian Tuhdimmat Tahdit -festivaalia ei järjestetä elokuussa 2021 koronapandemiasta johtuen
  • Tapahtuma järjestetään seuraavan kerran 17.-18.6.2022
  • Liput käyvät uusille päiville sellaisenaan tai ne voi palauttaa

27.-28.8.2021 Nokian Poutunpuistossa järjestettäväksi suunniteltu metallifestivaali Tuhdimmat Tahdit siirtyy kesäkuulle 2022. Siirto johtuu pahenevasta koronatilanteesta ja Pirkanmaan leviämisvaiheen rajoituksista, joiden myötä tapahtumaa ei voisi järjestää sellaisena kuin se on suunniteltu. Tapahtumakesän päättävällä festivaalilla piti esiintyä 16 kotimaista metalliyhtyettä, muun muassa Battle Beast, Stam1na, Turmion Kätilöt ja Huora.

Festivaalin uudet päivät ovat 17.-18.6.2022, se siis siirtyy alle 10 kuukauden päähän. Metallikesän aloittavilla festareilla esiintyy ensi vuonna vähintään 16 yhtyettä Suomesta ja ulkomailta. Tapahtuman ohjelmisto julkaistaan myöhemmin ja sen liput tulevat pian myyntiin.

Vuodelle 2021 ostetut liput käyvät sellaisenaan kesäkuun 2022 tapahtumaan. Lippuja ei tarvitse erikseen päivittää.

Mikäli haluat, voit myös palauttaa lippusi 30.9.2021 mennessä osoitteessa www.tiketti.fi/palautalippuja.

***

Raskaan musiikin festivaali Tuhdimmat Tahdit palaa Nokialle!

- Elokuun viimeisenä viikonloppuna Nokian Poutunpuistossa nähdään areenaluokan tykittelyä, paikallisväriä ja pari odotettua comebackia
- Festivaalin liput ja VIP-liput ovat nyt myynnissä

Myynnissä on yhden ja kahden päivän lippuja sekä yhden ja kahden päivän VIP-lippuja, joihin sisältyy oma rento baarialue omine vessoineen, narikka, VIP-passi sekä muhkea siipibuffet.

Festivaalin ohjelmistossa nähdään kaiken kaikkiaan 16 yhtyettä. Pääesiintyjinä Battle Beast, Turmion Kätilöt ja Stam1na.

Poutunpuiston festivaalialue sijaitsee Nokian keskustassa ja sinne on Tampereelta junalla 14 minuutin ja bussilla 22 minuutin matka. Julkisen liikenteen lisävuoroja järjestetään tapahtumailloiksi Nokian ja Tampereen välille.

Tapahtumaan myydään rajallinen määrä lippuja ja se järjestetään voimassa olevia viranomaisohjeita tarkasti noudattaen. Aikuisväestölle suunnattu festivaali panostaa laadukkaan ohjelman lisäksi myös monipuoliseen juoma- ja ruokatarjontaan. Tapahtuman ikäraja on 18 vuotta.

Festivaalin artistit:

Pe 27.8.2021
Turmion Kätilöt, Huora, Ruoska, Doom Unit, Lähiöbotox, Psychework, IKINÄ

La 28.8.2021
Battle Beast, Stam1na, One Desire, Brother Firetribe, Kiuas, Bloodred Hourglass, Arion, Atlas, Beyond Awareness

Tuhdimmat Tahdit
Facebook | Instagram

www.tuhdimmattahdit.com


Ikäraja: K-18

Lippujen varausaika 2 päivää.

2 päivän liput, 2 päivän VIP-liput ja 1 päivän VIP-liput vaihdetaan rannekkeisiin. Yhden päivän peruslipuilla kerran sisään.

Rannekkeenvaihto pääporteilla pe-la klo 16:00-23:00.

VIP-LIPPU SISÄLTÄÄ:
- Oma, rento baarialue omine vessoineen
- Pääsyn VIP-alueelle, jossa omat anniskelu- ja ravintolapalvelut sekä wc-tilat
- VIP-passin kaulanauhalla sekä VIP-rannekkeen
- Buffetruokailun VIP-alueella (yksi ruokailu per päivä)

VIP-lippuja ei ole mahdollista maksaa kulttuurimaksuvälineillä.

Ostamalla lipun tapahtumaan asiakas sitoutuu esittämään voimassa olevan Koronatodistuksen, mikäli viranomainen, tapahtumajärjestäjä tai muu taho sitä kyseiseen tapahtumaan osallistumiseksi edellyttää. Katso lisää toimitusehdoistamme: https://www.tiketti.fi/info/toimitusehdot
Poutunpuisto
37100, Nokia