EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Ti 1.11.2022  /  On the Rocks  /  Helsinki

Tuesday Night Hop LIVE With Reunion Big Band

Tuesday Night Hop LIVE With Reunion Big Band Liput

Tervetuloa Tuesday Night Hoppiin On The Rocksiin (Mikonkatu 15)!

Tällä kertaa parhaita swing-klassikoita meille tarjoilee Reunion Big Band! Tule siis kanssamme nauttimaan swing-musiikin kulta-ajasta! Tällä tanssikeikalla on tarjolla erityisesti legendaaristen Count Basien ja Duke Ellingtonin kappaleita.

Reunion Big Band on kovatasoisista musiikinharrastajista muodostuva kokoonpano, joka on viihdyttänyt juhlakansaa jo lähes 20 vuotta. Kapellimestarina toimii trumpetisti, säveltäjä, sovittaja Martti Vesala.

Tuesday Night Hop on viikoittainen swing-musiikille ja -tanssille omistettu ilta. Klubin DJ:t soittavat tanssittavaa swing-musiikkia sekä swingin kulta-ajan parhailta orkestereilta että uudemmilta kokoonpainoilta.Kaikki ovat erittäin tervetulleita tanssitaustaan katsomatta! 

Tutustuthan toimintaohjeeseemme ja noudatat sitä.

www.rocks.fi


Ikäraja: K-18

Liput ovelta 15 €, mikäli jäljellä.

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3,50 €.

Ovet aukeavat klo. 19 ja bändi aloittaa klo 20.

Liput 10/15 euroa (+ narikkamaksu 3.5€) Tiketistä tai ovelta!