EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–pe 9–21, la 11-21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Ti 17.5.2022  /  On the Rocks  /  Helsinki

Tuesday Night Hop: Harriet & The Groove Shakes

Tuesday Night Hop: Harriet & The Groove Shakes Liput

Harriet & The Groove Shakes sai alkunsa vuonna 2017, kun pianisti ja musiikkipedagogi Hannu Elomaa kysyi Ogeli Big Bandin upeaääniseltä laulusolistilta Harriet Honkaniemeltä, kiinnostaisiko tätä toimia solistina myös pienemmissä kokoonpanoissa. Vastaus oli myönteinen, ja pian Harriet ja Hannu alkoivat harjoitella duona tunnetuista swing-aikakauden kappaleista koostuvaa ohjelmistoa. Kysyntää heidän osaamiselleen löytyi erityisesti Lindy Hop -tanssitapahtumista, joissa taitavasti esitetty swing on ehdoton edellytys. Tapahtumien ja kysynnän kasvaessa myös Harrietin ja Hannun kokoonpano kasvoi duosta yhtyeeksi. Mukaan bändiin on otettu vain jazzin raudanlujia ammattilaisia: rumpali Teemu Mustonen ja basisti Juuso Rinta valmistuvat pian maistereiksi Sibelius-Akatemian jazzosastolta.

Lippujen hinta: 10€ (+eteispalvelumaksu 3,50€)

Showtime: klo 20

www.rocks.fi


Ikäraja: K-18
Aika: klo 19:00-23:00

Liput ovelta 10 €, mikäli jäljellä.

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3,50 €.