EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–pe 9–16 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.

Ti 30.3. - Pe 30.4.2021

#TuenTepsiä-tarra

#TuenTepsiä-tarra Liput

Ostamalla tyylikkään #TuenTepsiä-tarran tuet TPS Salibandy ry:n toimintaa

Ajat ovat hankalia ja kaukalon ulkopuolella ei ole voittajia. Tämä mustavalkoinen yhteisö on kuitenkin kokenut lähes sadan vuoden aikana suuria haasteita aiemminkin ja niistä on selvitty voittajana yhdessä. Yhdessä voimme löytää ne keinot, millä pystymme varmistamaan TPS Salibandyn laadukkaan seuratoiminnan jatkossakin.

Vedetään yhtä köyttä, autetaan muita ja huolehditaan, että kukaan ei jää yksin jälkeen.

Ostamalla tyylikkään #TuenTepsiä-tarran tuet TPS Salibandy ry:n toimintaa ja mahdollistat laadukkaan salibandytoiminnan Turun seudulla jatkossakin. Tukitarran 30. huhtikuuta 2021 mennessä hankkineiden nimet lisätään TPS:n kotiotteluissa Kupittaan Palloiluhallissa käytettävään kaukaloon kaudelle 2021-2022.

49 ensimmäiselle #TuenTepsiä-tukitarran ostaneelle annetaan lisäksi 1 kuukauden Ruutu+-koodi (ei voi yhdistää voimassa olevaan tilaukseen).

Facebook  |  Twitter  | Instagram  @tpssalibandy

www.tpssalibandy.fi


Valitse toimitusmuodoksi PDF. Tarra postitetaan tilauksessa olevaan osoitteeseen. Hinta sisältää postituksen Suomen sisällä.

49 ensimmäiselle #TuenTepsiä-tukitarran ostaneelle 1 kuukauden Ruutu+-koodi. Saadaksesi koodin valitse lipputyyppi, jossa mainitaan Ruutu+. Koodi postitetaan tarran mukana.

Kupittaan palloiluhalli
Lemminkäisenkatu 32a, 20720, Turku