EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 5. - La 6.1.2024  /  Tampere-talo  /  Tampere

Tubecon Games 2024

Tubecon Games 2024 Liput

Loistavan vastaanoton lapsiperheiden keskuudessa saanut koko perheen pelitapahtuma tulee jälleen loppiaisviikonloppuna 2024! 

Tubecon Games tarjoaa perheille rentoa ja hauskaa yhdessäoloa viihteellisen pelaamisen muodossa. Tampere-talo rakennetaan jälleen täyteen erilaisia mielenkiintoisia pelihuoneita sekä ohjelmistoa. Kyseessä on ikärajaton pelitapahtuma, jonne kaikki ovat tervetulleita.

Ohjelmisto on suunniteltu koko perheelle sopivaksi, ja tapahtuma-alueelta löydät mm. pelikonsolipelejä, tietokonepelejä sekä Suomen cooleimman Arcade-peliluolan! Mukana viime tapahtuman peleistä ovat mm. suositut Minecraft, Fifa Lounge ja NHL Lounge. Tapahtuman ohjelmaa laajennetaan Tampere-talon 3. kerrokseen.

Tapahtuman osallistujat pääsevät tapaamaan ja haastamaan eri peleissä Suomen suosituimpia vaikuttajia kuten PAQPA, Namikolinx, Tinke, Nedde ja monia muita. Pääset pelaamaan yksin ja yhdessä kavereiden tai perheen kanssa sekä osallistumaan haasteisiin Suomen parhaimpia pelivaikuttajia vastaan! Vaikuttajat odottavat jo innolla tulevaa tapahtumaa.

Osana Tubecon Games -tapahtumaa järjestetään Gran Turismo -pelin SM-finaali, jota pääset seuraamaan sekä itse testaamaan autojen ajamista. Osastolla on mahdollisuus myös päästä haastamaan kansainvälisiä huippuajajia online-pelin välityksellä!

Tapahtuman päiväkohtainen ohjelma julkaistaan syksyllä 2023.
Tubecon Games on ikärajaton pelitapahtuma, jonne kaikki ovat tervetulleita. Alle 3-vuotiaat pääsevät tapahtumaan ilmaiseksi.

Tapahtuman järjestäjät pidättävät oikeuden muutoksiin. 

Tuotanto Tampere-talo ja Tubecon

Tubecon Games
Facebook | Youtube | Instagram @tubecon

www.tubecon.fi


Ikäraja: Ikärajaton

Perhelippu sisältää sisäänpääsyn neljälle hengelle: 1 aikuinen ja 1-3 lasta.

Pe 5.1.2024 klo 12–19
La 6.1.2024 klo 12–19