EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Pe 16. - La 17.8.2019  /  Helsingin Messukeskus  /  Helsinki

Tubecon 2019

Tubecon 2019 Liput

TUBECON - LIPUT & INFO

Tubecon 2019 on täällä! 

Tubeconissa tubettajat ja heidän seuraajansa kohtaavat ja juhlivat tänä vuonna yhdessä teemalla "Tulevaisuus". Nopeasti kasvanut tapahtuma on Suomen suurin videontekijöitä ja heidän seuraajiaan yhdistävä voima ja yhteen kokoava festivaali.

Uudistuneessa Tubeconissa Helsingin Messukeskukseen aukeaa kahden päivän ajaksi kokonainen TubeCity. Sieltä löydät omat mielenkiintoiset korttelit, joissa pääset tutustumaan tubekulttuurin erilaisiin mahdollisuuksiin. Voit myös välillä rentoutua TubeCityn puistossa, jännittää pelikorttelissa CS:n semifinaaleja tai pelailla itse ehkä jopa tubettajien kanssa. Kauneus- ja muotikorttelista mukaasi tarttuvat trendikkäimmät meikki- ja tyylivinkit ja digikorttelissa näet uusimpien tekniikoiden live unboxingia. Tähän kaupunkiin on päästävä seikkailemaan!

Festivaalipäivien aikana pääset kuulemaan eri tubettajien tarinoita, näkemään mielenkiintoisia paneelikeskusteluja, näkemään suosikkitubettajasi livenä tai tanssimaan perjantai-illan konsertin tahtiin.

Menossa on mukana toistasataa suomalaista tubettajaa - kahden päivän aikana tekemistä ja näkemistä riittää varmasti.

Tutustu Tubeconin ohjelmaan täällä.

TubeCity-lippu

Lippu oikeuttaa sisäänpääsyyn TubeCityyn ja sen kaikkiin kaupungin toimintoihin, sekä ohjelmanumeroihin. 

Tube-Akatemia -lippu

Sinustako tuleva tubetähti? Kyllä! Tämä lippu on sinulle, joka haaveilet tubetähteydestä tai olet jo aloittanut oman kanavasi sisällöntuotannon. Tube-Akatemia antaa valmiudet ja rohkeuden tarttua toimeen oman kanavan perustamisessa tai sen tuunaamisessa seuraavalle tasolle. Pääset osallistumaan työpajoihin, kuulemaan mielenkiintoisia keskusteluja sekä saat konkreettisia käytännön vinkkejä. Tube-Akatemia on ikärajaton, kaikki ovat tervetulleita!

Tube-Akatemian ohjelmat järjestetään lauantaina 17.8.
Tube-Akatemia -lippu sisältää myös sisäänpääsyn TubeCityyn ja sen kaikkiin ohjelmiin.

Tubecon 2018 offical aftermovie

Youtube
Instagram @tubecon
Facebook
Twitter

tubecon.fi


Ikäraja: Ikärajaton

Tubecon on ikärajaton tapahtuma, mutta on suositeltavaa, että alle 12-vuotiaat saapuvat tapahtumaan aikuisen seurassa. Alle 3-vuotiaat lapset pääsevät tapahtumaan aikuisen seurassa ilmaiseksi.

Tubeconin aukioloajat

Perjantaina 16.8. Tube-Cityn ovet auki klo 14-21 (ohjelma alkaa klo 15:00)

Lauantaina 17.8. Tube-Cityn ovet auki klo 10-18 (ohjelma alkaa klo 11:00)

Tube-Akatemian ohjelmat järjestetään lauantaina 17.8. Tube-Akatemia -lippu sisältää myös sisäänpääsyn TubeCityyn ja sen kaikkiin ohjelmiin.

Kaikki liput vaihdetaan rannekkeisiin.