EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

To 4.5.2023  /  G Livelab Tampere  /  Tampere

Trygve Seim: Helsinki Songs + Sooäär/Yaralyan/Ounaskari

Trygve Seim: Helsinki Songs + Sooäär/Yaralyan/Ounaskari Liput

Norjaisfonisti Trygve Seim ja virolaiskitaristi Jaak Sooäär tarjoilevat kansainvälisine yhtyeineen upean jazz-illan G Livelabissa!


Norjalainen saksofonisti Trygve Seim julkaisi huippukvartettinsa kanssa Helsinki Songs -nimeä kantaneen albumin maineikkaalla ECM-levymerkillä vuonna 2018, ja palaa nyt G Livelabiin tällä kokoonpanolla. Ylitsevuotavaa lyyrisyyttä, vahvoja teemoja ja melodista kekseliäisyyttä pursuava albumi sävellettiin pääosin Helsingissä ja nousi moderniksi klassikoksi omassa genressään. Seimin tuotantoa G Livelabissa tulkitsevat virolaispianisti Kristjan Randalu, ruotsalaisbasisti Anders Jormin sekä suomalaisrumpali Markku Ounaskari.

Illan avaa Jaak Sooäärin, Ara Yaralyanin ja Markku Ounaskarin trio. Vuonna 2016 yhteisen taipaleensa aloittaneen kolmikon musiikissa painottuvat vahvat melodiat. Trio esittää myös armenialaista musiikkia sekä improvisaatioita J.S. Bachin teemoista. Yhtye voitti vuoden jazzyhtyeen palkinnon Virossa 2022.

Trygve Seim Helsinki Songs:

Trygve Seim - saksofoni
Kristjan Randalu - piano
Anders Jormin - kontrabasso
Markku Ounaskari - rummut

Sooäär/Yaralyan/Ounaskari:

Jaak Sooäär - kitara
Ara Yaralyan - kontrabasso
Markku Ounaskari - rummut

www.glivelab.fi/tampere


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: Ovet klo 18:00
Showtime klo 19:00

Lipun hinta sisältää 3 € eteispalvelumaksun.

Alaikäiset musiikin ystävät ovat tervetulleita seuraamaan G Livelabin keikkoja aikuisen seurassa. Alle kouluikäiset pääsevät keikoille maksutta. Kouluikäiselle alle 18-vuotiaalle lapselle voi hankkia myös opiskelijalipun ovelta, mikäli konsertti ei ole ennakkoon loppuunmyyty.

***

G LIVELAB TAMPERE - TURVALLISUUSOHJE

Tutustu ajantasaisiin turvallisuusohjeisiin täällä:
www.glivelab.fi/tampere/turvallisuus

Myynti loppuu 4.5.2023 18:00.