EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–pe 9–16 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

La 25.1.2020  /  Bar Loose  /  Helsinki

Tryer, Ratface

Tryer, Ratface Liput

Lauantaina 25.1. Bar Loosen alakerrassa hypitään skepu-hyppyjä ja pyöritään pitissä pikapunkin ja hardcoren tahtiin, kun paikalle saapuu kaksi konkaribändiä skenen kärjestä, jotka eivät juuri esittelyjä kaipaa.

Illan aloittaa saunacore-yhtye Ratface, joka on myllyttänyt keikkalavoilla jo hyvän matkaa yli kymmenen vuotta keulakuvansa MC Respektorin johdolla. Homman nimi on NO RULEZ, FUCK YOU ja jäitä hattuun eli lippis On The Rocks! I don't like hardcore, I love it!

Illan toisena pääesiintyjänä nähdään tamperelainen Tryer, joka saapuu Annankadulle pitkän tauon jälkeen. Yhtye on ehtinyt julkaista uransa aikana neljä pitkäsoittoa, jotka ovat saaneet osakseen suitsuttavaa palautetta niin yleisöltä kuin kriitikoiltakin. Loistavien levytysten lisäksi yhtye tunnetaan - Ratfacen tapaan - loistavana ja energisenä livebändinä, jonka setistä ei vauhtia ja vaarallisia tilanteita puutu. Luvassa siis jälleen nopeaa ja vielä nopeampaa skeittipunk-hardcorea, joka on höystetty niin nopeilla käännöksillä, että välillä saatetaan käydä jopa lähellä ojaa. 

www.barloose.com


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 21:00
Tarkista soittoajat www.barloose.com

21:00 ovet
21:30 Ratface
22:30 Tryer

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3 €.

Liput ovelta 10 €, mikäli jäljellä.