EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Ke 13.4.2022  /  Tavastia-klubi  /  Helsinki

Triumph Of Death

Triumph Of Death Liput

 

TUSKALIVE: TRIUMPH OF DEATH -KEIKKA SIIRTYY - UUSI PÄIVÄ 13.4.2022

Triumph Of Deathin huhtikuun alun Tavastian keikka siirtyy jälleen vallitsevista olosuhteista johtuen. Uusi konserttipäivämäärä on 13.4.2022. Niin 2020 huhtikuun, kuin tämän vuoden huhtikuun konserttiin ostetut liput käyvät uudelle päivämäärälle sellaisenaan.  Jos uusi päivä ei sovi, liput voi palauttaa Tikettiin 10.5.2021 mennessä. Palautetuista lipuista peritään lippukohtainen käsittelymaksu.

 

Voit palauttaa liput verkkosivuiltamme löytyvällä lomakkeella www.tiketti.fi/palautalippuja .


Legendaarinen Hellhammer-yhtye avasi lyhyen elinkaarensa aikana 80-luvun alussa täysin uusia ovia metallimusiikin saralla. Hellhammerin perustaja Thomas Gabriel Warrior, jonka ura on jatkunut sittemmin mm. Celtic Frostissa ja Triptykonissa, on jo kauan haaveillut Hellhammerin materiaalin esittämisestä elävänä ja sen aika on nyt. Projekti, joka sai nimekseen Triumph Of Death Hellhammerin tunnetuimman biisin mukaan, on syntynyt.

www.facebook.com/HellhammerTriumphOfDeath
www.facebook.com/shapeofdespairofficial
www.tuska.fi/tuskalive
https://greybeard.fi

 

Osta Ympäristölippu ja tue Tavastia Hall of Nature -hanketta!

Tavastia Hall of Nature -hanke tähtää vastuullisempaan ja kestävämpään Tavastiaan. Yksi hankkeen tavoitteista on tulla hiilineutraaliksi livekentän toimijaksi.

Tavastia Hall of Nature -keräyksen myyntituotot menevät lyhentämättömänä Luonnonperintösäätiön Tavastian metsä -kampanjaan, jonka tavoitteena on hankkia oma suojeltu metsä päästöjen kompensoimiseksi.

Käy tutustumassa kampanjaan: Luonnonperintosaatio.fi/tavastian-metsa

Kiitos kun olet mukana rakentamassa kestävämpää Tavastiaa!

www.tavastiaklubi.fi


Ikäraja: K-18
Aika: ovet klo 19:00

Liput ovelta 50 €, mikäli jäljellä.

Lippujen varausaika 2 päivää.

Varmista soittoajat keikkapäivänä Tavastian sivuilta .