EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

To 11.4.2024  /  Kulttuuritalo Telakka  /  Tampere

Down Home Telakka: TRICKBAG (SE/UK/FI)

Down Home Telakka: TRICKBAG (SE/UK/FI) Liput

Down Home Telakka to 11.4.2024

Skandinavian paras blueskokoonpano saapuu jälleen riehaannuttamaan blues & roots -kansaa!

Trickbag on kiertänyt maailmaa 30 vuotta, julkaissut kahdeksan albumia ja kahminut lukuisia palkintoja ja palkintoehdokkuuksia. He eivät ole pelkästään todella kysyttyjä pääesiintyjiä, vaan myös Euroopan parhaita taustayhtyeitä Yhdysvalloista saapuville artisteille. Vuonna 2015 Trickbag saavutti uskomattoman meriitin: yhtye esiintyi ainoana kansainvälisenä esiintyjänä maineikkailla Doheny Blues- festivaaleilla Kaliforniassa – kahdesti peräkkäin ja molemmilla kerroilla 20 000 ihmisen yleisölle!

Kaikki, jotka ovat nähneet Trickbagin karismaattisen laulajan Tommy Mobergin villitsemässä yleisöä, tietävät, että parempaa live-bluesia saa hakea! Tommy on voittanut lukuisia palkintoja ja hänelle on myönnetty useita blues-palkintoehdokkuuksia kotimaassaan Ruotsissa,

Bändissä vaikuttavat myös huippuluokan brittiläinen huuliharpisti Steve ”West” Weston sekä Suomen johtava blueskitaristi Tomi Leino! Steve Westonin sointi on ainutlaatuinen, samoin hänen tyylinsä ja soittotatsinsa. Chicagon ja Länsirannikon old school-huuliharpun soitossa hän lukeutuu maailman parhaiden joukkoon! Hän on myös erinomainen laulaja. Euroopan blues-piireissä todella pitkän uran tehnyt Tomi Leino on nopeasti hankkimassa mainetta yhtenä maailman parhaista kitaristeista.

Kontrabassoa ja taustalaulua hoitaa Trickbagin pitkäaikainen jäsen ja ja legenda Lars Näsman, joka palasi bändiin pienen tauon jälkeen!

Tällä kiertueella nähdään myös toinen Trickbagin ”comeback”. Rummuissa ja lyömäsoittimissa on vanha velho Per ”Jesus” Norin!

As Tommy says: Hold on to your hats & wigs people cause this is going to be Helvetin Hyvää!

www.telakka.eu


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00
Showtime 20:00

Liput ovelta, mikäli jäljellä.

Esteettömyys:
Avustaja pääsee tapahtumaan ilmaiseksi avustettavan kanssa samalla lipulla: kyllä
Tapahtumaan on esteetön pääsy pyörätuolilla: ei
Tapahtumassa on pyörätuolikoroke: ei
Pyörätuolia käyttävää tai erityistä avustusta tarvitsevaa asiakasta pyydetään olemaan etukäteen yhteydessä sujuvan sisäänpääsyn varmistamiseksi: Esteettömyydestä voi olla etukäteen yhteydessä ravintolan yleiseen numeroon 03 2250700.