EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

La 30.3.2019  /  Kulttuuritehdas Korjaamo, vaunusali  /  Helsinki

TRIBUTE TO PRINCE - UMO Helsinki Jazz Orchestra

TRIBUTE TO PRINCE - UMO Helsinki Jazz Orchestra Liput

Ladataan…

UMO herättää eloon popmusiikki-ikoni Princen klassikkoalbumi Paraden Tribute to Prince -konsertissaan Korjaamolla lauantaina 30. maaliskuuta. UMOn laulusolisteina vierailevat Prince-diggari Tuomo sekä valovoimainen ja karismaattinen MARiANNA

Vuonna 1986 julkaistu Parade oli Princen (1958-2016) kahdeksas albumi ja Under the Cherry Moon -elokuvan soundtrack. Albumin ensimmäinen single Kiss ponnahti saman tien listaykköseksi ympäri maailman ja siitä tuli lopulta yksi Princen suurimmista hiteistä. Albumin sovitukset olivat laajempia kuin Princen aikaisemmissa sävellyksissä, kun maestro täydensi ensimmäistä kertaa soundimaailmaansa puhaltimin ja jousin.

Tässä tribuuttikonsertissa umolaiset saavat runsaasti soolotilaa rohkeasti uudelleensovitettujen mestariteosten myötä. Kappaleet ovat saaneet sovituksissa uusia, kutkuttavia ja jazzmaisia sävyjä. Parade-albumin ohjelmistoa on täydennetty muutamalla Princen tuotannosta poimitulla lisähitillä. Konsertin kapellimestarina toimii Antti Rissanen

Monipuolinen muusikko, säveltäjä ja laulaja Tuomo Prättälä, taiteilijanimeltään Tuomo, tunnetaan ennen kaikkea Quintessencen ja Ilmiliekki Quartetin riveistä. Suuren yleisön hän on vakuuttanut omalla, arvostelijoiden ylistämällä soolotuotannollaan.

Rohkea tulkitsija MARiANNA on monipuolinen laulaja, joka on valloittanut kuulijansa mm. Classical Trancelations -konserteissa sekä lukuisissa kokoonpanoissa aina covereista jazziin ja klassiseen. Laulamisessa tärkeintä MARiANNAlle on tunteen ja hetken magiikan välittäminen yleisölle. 

www.korjaamo.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:00

Liput ovelta 35 € / 33 €, mikäli jäljellä.

Korjaamolainen-alennuksen saat liittymällä Korjaamon jäseneksi ilmaiseksi osoitteessa www.korjaamo.fi

Eteispalvelumaksu 3 € peritään ovella.
Lippujen varausaika 2 päivää.