EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Ke 16.3.2022  /  Kupittaan palloiluhalli  /  Turku

TPS - SB-Pro
klo 18:30

TPS - SB-Pro Liput

TPS-naisten F-liigan pudotuspelit 2022!

F-liigan naisten finaalit käynnistyvät 9.4. kun Porvoon Salibandyseura ja TPS Turusta kohtaavat toisensa! Naisten finaalisarja pelataan paras seitsemästä -ottelusarjalla, ja voittaja on selvillä viimeistään lauantaina 23.4.

Osta ottelulippusi finaaleihin ja valitse toimitustavaksi Kivra. Jokaisesta Kivraan ladatusta ottelulipusta lahjoitetaan 50 senttiä vähävaraisten lasten ja nuorten harrastamisen tukemiseen. Lisätietoja täältä.

Pääsy otteluihin ainoastaan ennakkolipun ostamalla Tiketin kautta, ei ovilipunmyyntiä.

Turun kaupunki edellyttää edelleen, että kaikki yli 12-vuotiaat käyttävät kasvomaskia hallilla ollessaan. TPS jakaa tarvittaessa kasvomaskeja sisäänkäynneillä.

FINAALIEN (paras seitsemästä) KOTIOTTELUT

su 10.4.2022 klo 14:30 TPS - PSS, Kupittaan palloiluhalli
pe 15.4.2022 klo 17:00 TPS - PSS, Kupittaan palloiluhalli
ke 20.4.2022 klo 18:30 TPS - PSS, Kupittaan palloiluhalli

Facebook | Twitter | Instagram @tpssalibandy

www.tpssalibandy.fi


Aika: klo 18:30

Alennuksiin oikeuttavat kortit tarkistetaan tapahtuman ovella.

F-liigan ottelulippujen toimitus Kivraan

Vastaanota tai lataa otteluliput ilmaiseksi Kivraan ja olet mukana tukemassa lasten ja nuorten salibandyharrastusta.

F-liiga ja Kivra lahjoittavat yhdessä 0,5€ jokaisesta Kivraan ladatusta lipusta lasten ja nuorten liikuntaharrastuksen tukemiseen Salibandyn Tuki -säätiön kautta. Rekisteröidy Kivraan lataamalla sovellus puhelimeesi tai osoitteessa www.kivra.fi/fliiga ja valitse sen jälkeen lippuostoksilla Kivra toimituskanavavaihtoehdoista. Säästät itse euron toimitusmaksussa ja autat kartuttamaan hyväntekeväisyyspottia.

Hyödynnä myös perhe-etu: ostamalla vähintään kolme lippua F-liigan pudotuspeleihin ja vastaanottamalla ne Kivraan, saat kaksi yhden hinnalla -etukoodin syyskuun Super Cup -tapahtumaan.

Turvallisesti matsiin!

TPS:n ottelutapahtumissa noudatetaan valtakunnallisia ja paikallisia viranomaismääräyksiä koronapandemian aiheuttamien poikkeusolojen aikana. Tarkoituksena on tehdä ottelutapahtumasta mahdollisimman turvallinen kaikille osapuolille ja tarvittaessa helpottaa tapahtumaan osallistuneiden jäljittämistä mahdollisissa altistumistapauksissa.

  • Tulethan ottelutapahtumaan vain täysin terveenä ja oireettomana!
  • Tulethan ajoissa paikalle ja pyri huomioimaan katsomossa, käytävillä ja muissa yleisissä tiloissa turvavälin (1-2 metriä) muihin.
  • Maskin käyttöä edellytetään kaikilta yli 12-vuotiailta. Yskithän erilliseen kertakäyttöiseen nenäliinaan tai hihaasi.
Kupittaan palloiluhalli
Lemminkäisenkatu 32a, 20720, Turku