EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

To 20.1.2022 - Su 5.3.2023  /  Kupittaan palloiluhalli  /  Turku

TPS Salibandy: Yhteiskausikortti

TPS Salibandy: Yhteiskausikortti Liput

TPS-yhteisö on jo lähes sata vuotta pärjännyt yhdessä toisiaan tukien ja kannustaen aina parempaan suoritukseen. Koronan tuomien haasteiden takia olemme kuitenkin todella hankalassa tilanteessa, sillä emme saa ottaa teitä mukaan tapahtumiimme seuraamaan ja kannustamaan. Nyt tarvitsemme yhteisön tukea toiminnan jatkuvuuden varmistamiseksi.

Voit osallistua toiminnan tukemiseen hankkimalla vaikka loppukauden ja tulevan 2022-2023 yhteiskausikortin (miehet + naiset) juhlavuoden kunniaksi alennettuun erikoishintaan tai voit ostaa sarjalippuja vapaavalintaisiin kotiotteluihin. Sarjaliput ovat käytettävissä kerran joko tämän tai ensi kauden runkosarjassa eli myös nykyisten rajoitteiden jälkeen. Sarjaliput käyvät myös sekä miesten että naisten otteluihin.

***

TPS 100 -juhlakausi kortti käy rajoitusten salliessa TPS Salibandyn miesten ja naisten tämän sekä 2022-2023 kauden runkosarjan kotiotteluihin. Tähän hintaan tätä yhteiskausikorttia ei ole tarjolla enää jatkossa, joten kannattaa toimia nyt ja saat parhaan edun irti nopean ostajan edusta sekä samalla tuet TPS Salibandya vaikeina aikoina.

***

TPS 100 -juhlakauden sarjaliput ovat voimassa rajoitusten salliessa TPS Salibandyn miesten tai naisten tämän tai kauden 2022-2023 runkosarjan kotiottelussa.

Facebook |  Twitter | Instagram @tpssalibandy

www.tpssalibandy.fi


Ikäraja: Ikärajaton

KAUSIKORTTIEN TOIMITUS:

HUOM! Käytössä on vain PDF-toimitustapa, jotta toimitusmaksua ei tule maksettavaksi.
Toimitamme sähköpostiisi PDF-muotoisen kausikortin, jonka voit tallentaa puhelimesi Wallet-sovellukseen.
Tallenna seurakorttisi Wallet-sovellukseen sähköpostissa olevan "Näytä mobiililiput"-linkin kautta.

Mobiilikausikortti esitetään portilla älypuhelimestasi.

Kausikortilla pääset kaikkiin TPS Salibandyn miesten ja naisten runkosarjan kotiotteluihin kausilla 2021-2022 ja 2022-2023.

***

Lipun ostaneiden asiakkaiden yhteystiedot luovutetaan järjestäjälle tiedottamista / ohjeistamista varten.

Myynti loppuu 5.3.2023 21:00.
Kupittaan palloiluhalli
Lemminkäisenkatu 32a, 20720, Turku