EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

To 20.1.2022 - Su 5.2.2023

TPS Salibandy: Lahjakortti

TPS Salibandy: Lahjakortti Liput

Salibandyn ystävän suosikkilahja on TPS Salibandyn lahjakortti!

TPS-yhteisö on jo lähes sata vuotta pärjännyt yhdessä toisiaan tukien ja kannustaen aina parempaan suoritukseen. Nyt tarvitsemme yhteisön tukea toiminnan jatkuvuuden varmistamiseksi.

Voit osallistua toiminnan tukemiseen hankkimalla lahjakortin. Lataa lahjakortille haluamasi summa, jonka lahjan saaja voi käyttää valitsemiinsa TPS Salibandyn lippu- ja kausikorttituotteisiin.

Facebook | Twitter | Instagram @tpssalibandy

www.tpssalibandy.fi


Lahjakortti käy maksuvälineenä TPS Salibandyn lippu- ja kausikorttituotteisiin, jotka ovat Tiketissä myynnissä. Lahjakortin voi ostaa Tiketin toimipisteistä sekä tiketti.fi-verkkosivuilta. Kortti on voimassa 12 kuukautta ostohetkestä ja sitä voi käyttää myös osissa. Tiketin toimipisteistä on saatavissa lahjakortteja myös euron tarkkuudella olevilla summilla.

Kun lahjakorttia käytetään maksuvälineenä, niin huomaathan, että alle 1 € jäävästä summasta ei saa hyvitystä lahjakorttina tai rahana.

Valitse lahjakortillesi sopiva summa ja siirry kassalle. Lahjakortin voi noutaa toimipisteistämme tai R-kioskilta, tilata sähköpostiin PDF-muodossa tai postitse haluttuun osoitteeseen. Postitse lahjakortti toimitetaan lahjakuoressa ja se on voimassa 12 kuukautta ostopäivästä.

Lahjakortin voi ostaa itselleen henkilökohtaisella kulttuuriedulla. Huomaathan, että kulttuurimaksutavoilla voit maksaa vain yhden lahjakortin.

Kupittaan palloiluhalli
Lemminkäisenkatu 32a, 20720, Turku