EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Ke 23.3.2022  /  Kupittaan palloiluhalli  /  Turku

TPS - Happee
klo 18:30

TPS - Happee Liput

TPS Salibandy kauden 2021-2022 kotiottelut

TPS Salibandy kohtaa F-liigan välierissä Tampereen Classicin. Ottelusarjan ensimmäinen kotiottelu pelataan Kupittaan Palloiluhallissa keskiviikkona 6. huhtikuuta klo 18.30 alkaen. Välieräsarja pelataan paras seitsemästä sarjana eli voittaja menee jatkoon neljällä voitolla.

Turun kaupunki edellyttää edelleen, että kaikki yli 12-vuotiaat käyttävät kasvomaskia hallilla ollessaan. TPS jakaa tarvittaessa kasvomaskeja sisäänkäynneillä.

VÄLIERIEN (paras seitsemästä) KOTIOTTELUT

Ke 6.4. klo 18:30 TPS - Classic
Su 10.4. klo 18:30 TPS - Classic
To 14.4. klo 18:30 TPS - Classic (tarvittaessa)

  Facebook | Twitter | Instagram @tpssalibandy

  www.tpssalibandy.fi


  Aika: klo 18:30

  Alennuksiin oikeuttavat kortit tarkistetaan tapahtuman ovella.

  F-liigan ottelulippujen toimitus Kivraan

  Vastaanota tai lataa otteluliput ilmaiseksi Kivraan ja olet mukana tukemassa lasten ja nuorten salibandyharrastusta.

  F-liiga ja Kivra lahjoittavat yhdessä 0,5€ jokaisesta Kivraan ladatusta lipusta lasten ja nuorten liikuntaharrastuksen tukemiseen Salibandyn Tuki -säätiön kautta. Rekisteröidy Kivraan lataamalla sovellus puhelimeesi tai osoitteessa www.kivra.fi/fliiga ja valitse sen jälkeen lippuostoksilla Kivra toimituskanavavaihtoehdoista. Säästät itse euron toimitusmaksussa ja autat kartuttamaan hyväntekeväisyyspottia.

  Hyödynnä myös perhe-etu: ostamalla vähintään kolme lippua F-liigan pudotuspeleihin ja vastaanottamalla ne Kivraan, saat kaksi yhden hinnalla -etukoodin syyskuun Super Cup -tapahtumaan.

  Turvallisesti matsiin!

  TPS:n ottelutapahtumissa noudatetaan valtakunnallisia ja paikallisia viranomaismääräyksiä koronapandemian aiheuttamien poikkeusolojen aikana. Tarkoituksena on tehdä ottelutapahtumasta mahdollisimman turvallinen kaikille osapuolille ja tarvittaessa helpottaa tapahtumaan osallistuneiden jäljittämistä mahdollisissa altistumistapauksissa.

  • Tulethan ottelutapahtumaan vain täysin terveenä ja oireettomana sekä muistathan hyvän käsihygienian
  • Tulethan ajoissa paikalle ja pyri huomioimaan katsomossa, käytävillä ja muissa yleisissä tiloissa turvavälin (1-2 metriä) muihin.
  • Yskithän erilliseen kertakäyttöiseen nenäliinaan tai hihaasi.
  • Maskin käyttöä edellytetään kaikilta yli 12-vuotiailta
  Kupittaan palloiluhalli
  Lemminkäisenkatu 32a, 20720, Turku