EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Pe 22.5.2020  /  TEHDAS Teatteri  /  Turku

Toxinosexofuturecummings

Toxinosexofuturecummings Liput

"Aikoja sitten, noin tasan viikko sen jälkeen kun mun vasemman käsivarren sisäsivulta, ihon alta, poistettiin Nexplanon, tunsin miten mun hartiat leveni. Nexplanon on keltarauhashormonia erittävä ehkäisyimplantaatti. Sen vaikuttavana aineena on 68 mg etonogestreelia. Hormoni on synteettinen, luonnon progesteronia jäljittelevä johdos, toiselta nimeltään progestiini."

toxinosexofuturecummings on body ktio nautinnollisesta seksistä myrkyllisellä planeetalla. Se on esitys ruumiista, joka tekee itseään sanoilla. Esityksessä seksi on evolutiivinen ja kehityksellinen prosessi. Se avaa maailman, jossa materiaalit ja monilajiset ruumiit läpäisevät toisensa mielihyvää tuottaen ja vastaanottaen. Maailma on läpikotaisin saastunut, mutta mahdollinen, queer ja trans.

toxinosexofuturecummings on esitys odotuksen ja muutoksen tilasta.

Sisältövaroitukset: Esitys käsittelee ympäristömyrkkyjä, saasteita, hormoneja ja transitiota. Puhe sisältää myös seksuaalista ja pornogra sta materiaalia.

Esityksen jälkeen Breathingin Taiteen kevätjuhla-klubi. Breathingin taiteilija-kuraattorina toimii Antti-Juhani Manninen. Klubiohjelma tarkentuu myöhemmin.

Työryhmä:
Teksti & puhe: Ana Teo Ala-Ruona | Pukusuunnittelu & maski: Alvi Haapamäki | Äänisuunnittelu: Satu Kankkonen | Dramaturgia: Elina Minn | Kuva: Nova Kaspia | Vieraileva ääni: Eeti Piiroinen

www.tehdasteatteri.fi


Ikäraja: K-18
Aika: klo 19:00
Ovet aukeavat 1 h ennen esitystä.

Ovet avautuvat 1 h ennen esitystä.
Paikat numeroimattomia istumapaikkoja.
Esityksen kesto n. 50 min, esityksen jälkeen ilta jatkuu Breathingin Taiteen kevätjuhla -klubina.

Lipun ostaneiden asiakkaiden yhteystiedot luovutetaan järjestäjälle tiedottamista / ohjeistamista varten.

Kuva: Nova Kaspia

Myynti loppuu 22.5.2020 18:00.