EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Ke 28.11.2018  /  Tavastia-klubi  /  Helsinki

Tove Styrke (SWE), New Ro

Tove Styrke (SWE), New Ro Liput
Takaisin

Ladataan…

Tänä kesänä Ruisrockissa ihastuttanut Tove Styrke tekee syksyllä paluun Suomeen. Elektropopparin Sway -kiertue ulottuu Pohjois-Amerikan kautta Eurooppaan ja Helsingin Tavastia-klubille, keskiviikkona 28. marraskuuta.

25-vuotias Tove Styrke tuli ruotsalaisille tutuksi Idols-formaatin kautta ja herätti musiikkialan kiinnostuksen nopeasti. Pian levytyssopimuksen jälkeen julkaistu debyyttialbumi "Tove Styrke" (2010) myi platinaa ja toi artistille myös arvostetun P3 Guld-pystin Vuoden Tulokas -kategoriassa. Toukokuussa julkaistu kolmas studioalbumi "Sway" on saanut ylistäviä arvioita isoimpia musiikkimedioita myöten ja tänä vuonna nuori poptähti on ollut myös valloittamassa maailmaa Lorden ja Katy Perryn lämmittelijänä.

Tarttuvasta elektropopista ja omintakeisesta soundistaan tunnetun Styrken isoimpia hittejä ovat mm. "Say My Name", "Mistakes", "Borderline" ja "On The Low". Kuluneen kesän Ruisrockissa esiintynyt poppari on tullut suomalaisille tutuksi myös yhteistyöstään ALMA:n kanssa biisillä "Good Vibes".

Facebook-tapahtuma täällä.

www.facebook.com/tovestyrke


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:00

Liput ovelta 28 €, mikäli jäljellä.

Varmista soittoajat keikkapäivänä Tavastian sivuilta.