EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Ke 29.5.2019  /  Jyväskylän Hippos  /  Jyväskylä

Toukofest 2019

Toukofest 2019 Liput

TOUKOFEST 2019
Ke 29.5.2019, Jyväskylä, Hippos

Toukofest -tapahtuma päättää kouluvuoden Lukas Leonin sekä paikallisten Konsta Og:n ja Lillebrorin & Tuottajaniilesin viihdyttämänä! Tapahtuman juontaa jyväskyläläinen tubettaja Pikkudaniel!

Toukofest on elämyksiä, kokemuksia ja uusia harrastusmahdollisuuksia tarjoava tapahtuma, joka järjestetään Jyväskylässä 29.5. Hippoksen alueella. Tapahtumassa on alakoululaisille suunnattuja kisoja; sählyturnaus, Toukorace-kisa ja Talent- kykyjenesittelyä sekä niin ala- ja yläkoululaisille suunnatut valokuvaus-, kirjoitus- ja piirustuskilpailu. Toimintapisteitä on useita kymmeniä, jotka tarjoavat mm. pakohuoneen, glittermeikkejä, konsolipelialueen...Luvassa myös chearleading esityksiä ja livemusaa! Päivän päätteeksi juhlitaan iltabileissä huippuartistien musiikilla!

Toukofest Iltabileiden pääesiintyjänä Lukas Leon!

Liiga Musicin ensimmäisen artistin Lukas Leonin ura starttasi isosti vuoden 2018 kesän alussa, kun hän yllättäen julkaisi kultaa striimanneen debyyttialbuminsa Simba. Albumi meni suoraan virallisen albumilistan ykköseksi ja pysyi siellä kesän aikana neljä viikkoa. Albumilta löytyvä megahitti XTC on rikkonut tuplaplatinarajan eli sitä on kuunneltu yli 8 miljoonaa kertaa! Albumin julkaisun jälkeen Lukas Leon on keikkaillut ympäri Suomea ja alkanut työstämään uutta materiaalia.

@toukofest
www.instagram.com/toukofest
www.instagram.com/lukasvirallinen
www.facebook.com/toukofest

www.toukofest.fi

 

www.toukofest.fi


Ikäraja: Ikärajaton

Päivälipun voi käyttää kerran.

Ala- ja yläkoulupäivä 29.5. klo 9-15
Iltabileet 29.5. klo 18-23

Kaikki lipputyypit vaihdetaan rannekkeiksi tapahtumaan saapuessa.

Tapahtuma on päihteetön.