EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

To 25.4.2024  /  Kuudes Linja  /  Helsinki

touko -levyjulkkarit, Josén Pimeä Puoli

touko -levyjulkkarit, Josén Pimeä Puoli Liput

”touko” on viisihenkinen pop/jazz -bändi, jonka itse kirjoittamat ja tuottamat kappaleet tunnetaan runomaisista kauniista sanoista ja herkästä, mutta leikkisästä tunnelmasta.

toukon levyjulkkarikeikalla (25.4.2024) kuultavan uuden albumin kappaleista välittyy toukolle ominainen tunnelma, sekä monipuolinen kerronta. lumoava ja temaattinen albumi tullaan kuulemaan keikalla kokonaisuudessaan, yhdessä bändin aikaisemman tuotannon kanssa.

Helka Ruusumetsä - laulu
Laura Valldén - piano, taustalaulu
Lisa Korkman - sello, taustalaulu
Leo Ash - rummut
Amos Bonsdorff - saksofoni

promokuva: Joona Möttö

Josén Pimeä Puoli

Ilman pimeää ei ole valoa. Josén Pimeä Puoli raottaa elämän nurjaa puolta välillä nauraen, välillä itkien, välillä ironisesti. Taustalla jyskyttää vinha rullaava rytmi.

Ihanasti kyyninen debyyttialbumin (2018) jälkeen bändi on julkaissut monia sinkkuja. Tänä keväänä lohkaistaan ensimmäinen single ilmoille seuraavalta syksyllä julkaistavalta albumilta.

Pimeä Puoli tunnetaan vinhana livebändinä spontaaniuden, läsnäolon ja tunteikkuuden sekä kiihkeän menonsa ansiosta. Vaikka biisit kertookin tummemmista jutuista, musan kautta niistä jää kuulijalle hyvä fiilis!

Jose Mäenpää; laulu, piano, trumpetti ja biisit
Arto Nurmi; basso ja taustalaulu
Jussi Miettola; rummut ja taustalaulu

www.josenpimeapuoli.com
instagram.com/josenpimeapuoli
facebook.com/josenpimeapuoli

www.kuudeslinja.com


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00

Ovella peritään security fee 3,50 €.

Liput ovelta 15 €, mikäli jäljellä.

***

Esteettömyys:

Avustaja pääsee tapahtumaan ilmaiseksi avustettavan kanssa samalla lipulla: kyllä
Tapahtumaan on esteetön pääsy pyörätuolilla: kyllä
Tapahtumapaikalla on esteetön WC: kyllä (lukollinen, ravintolan henkilökunta avustaa oven avauksessa)
Pyörätuolia käyttävää tai erityistä avustusta tarvitsevaa asiakasta pyydetään olemaan etukäteen yhteydessä sujuvan sisäänpääsyn varmistamiseksi: Ravintolapäällikkö Amanda Kiviniemi, [email protected]
Muuta huomioitavaa: Pyörätuolille käynti takaoven kautta, Hämeentie 13 B. Olettehan ajoissa yhteydessä ravintolapäällikköön sähköpostitse halutessanne käyttää esteetöntä sisäänkäyntiä.

Myynti loppuu 25.4.2024 19:00.