EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Pe 7. - La 8.8.2020  /  Toppilan Festivaalialue  /  Oulu

Toppilan Elofestarit 2020

Toppilan Elofestarit 2020 Liput

LAUANTAI 8.8.

Perinteisesti Elofestareiden startin suorittaa ukuleleja soittava "tokka" miehiä. Timo Nykyrin Ukuleleorkesteri tarjoilee hienoja lyriikoita ja melodioita huumorilla höystettynä, taidokkaasti soitettuna.

LEEWINGS. Festareiden viralliset yhteislaulattajat saapuvat jälleen Toppilaan. Tulossa ikimuistoinen keikka hienon bändin ja legendaarisien biisien seurassa. Tervetuloa laulamaan, näiden biisien sanat me jokainen osaamme.

JULIET JÄNES. Yhtye esittää taidolla lämmöllä ja rakkaudella Juliet Jonesin Sydämen tuotantoa.

THE KINGMEN COMBO. Amerikan juurimusiikista innoituksensa ja tyylinsä ammentavan bändin ohjelmistossa kuullaan sulassa sovussa kantria, rytmibluesia, rock´n´rollia ja surf-kitarainstrumentaaleja. ISO bändi, ISO soundi. Tässä bändissä on todellista taitoa ja tatsia.

DISCOTRANSIT (sisälava). Oululaisista pitkän linjan muusikoista koostuva tribute- bändi. Bändi on tahkonnut discolattioille groovea jo viitisen vuotta. Discotransit riisuu 70-80- luvun discobiisit ylimääräisestä grumeluurista ja palauttaa ne perusasioiden äärelle: tanssittava rumpubiitti, muhevat bassolinjat, funky kitarointi yhdistettynä vanhan koulukunnan keyboard- soundiin. Ohjelmisto koostuu pääosin tutuista discohiteistä. Rummuissa meiskaa muuan Janne Pekkala.

HAPPORADIO.  Yksi Suomen parhaista livebändeistä nousee Elofestareiden lavalle. Taattua tykistä tarjolla Toppilassa.

KOLMAS NAINEN. Kolmas Nainen on vaikuttanut suomirockin kartalla vuodesta 1982. Yhtye on julkaissut uransa aikana useita kaikkien tuntemia klassikoita, kuten "Tästä asti aikaa", "Elämän tarkoitus", "Valehtelisin jos väittäisin", "Äiti pojastaan pappia toivoi" ja "Lautalla".

www.ykanpub.com


Ikäraja: K-18

Kaikki liput vaihdetaan rannekkeisiin festarin sisäänkäynnillä.


Lauantai 8.8.

15:30 Portit auki
16:15 Timo Nykyrin Ukuleleorkesteri
17:15 Juliet Jänes
18:30 LeeWings
19:45 The Kingmen Combo
20:45 Happoradio
22:30 Kolmas nainen
00.00 Discotransit (sisälava)