EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Pe 9. - La 10.8.2019  /  Toppilan Festivaalialue  /  Oulu

Toppilan Elofestarit 2019

Toppilan Elofestarit 2019 Liput

Perinteikkäät Toppilan Elofestarit jatkuvat viimevuotiseen tapaan kaksipäiväisenä tapahtumana.
Oulun Toppilassa 9.-10.8. järjestettävän festivaalin pääesiintyjiksi on kiinnitetty Pauli Hanhiniemen Retkue ja Virve Rosti. Heitä tukemassa on monipuolinen kattaus rokkia, suomirokkia, discoa ja ysärijytkettä.

PERJANTAI 9.8.

Paulia lämmittelemään on saatu kova kolmikko;

KÖPÖT - Bändin coveroinnin rungon muodostaa CCR:n ja John Fogertyn soolotuotannon biisit, joita pyritään soittamaan kunnioittaen alkuperäisiä sovituksia ja soundeja. Lisäksi settilistalta löytyy mm:ssa Johnny Cashin, Dire Straitsin, Tom Pettyn, Roy Orbisonin ja Status Quon biisejä.

JULIET JÄNES - Yhtye esittää taidolla, lämmöllä ja rakkaudella Juliet Jonesin Sydämen tuotantoa.

TAPPAJATOMAATIT - Joey Luumäen luotsaama yhtye tuo ramopunkin ilosanomaa perjantai iltaan. Nykykokoonpanossa on mukana myös mm. Juliet Jonesin Sydämen ja Zen Cafen riveistä tuttuja muusikkoja, eli reippaan suomirockin ystäville must see!!

PAULI HANHINIEMEN RETKUE - The Pauli saapuu Retkueensa kanssa Toppilan Elofestareille ja jokainen Paulia kuunnellut tietää mitä on luvassa. Lämminhenkinen vuorovaikutus yleisön kanssa on yksi iso tekijä, miksi Pauli on koko kansan rakastama artisti.

DISCOTRANSIT - Illan päättää sisälavalla Oululaisista pitkän linjan muusikoista koostuva tribute-bändi, joka on tahkonnut groovea discolattioille jo nelisen vuotta. Discotransit riisuu 70-80 -lukujen discobiisit ylimääräisistä krumeluureista ja palauttaa ne perusasioiden äärelle: tanssittava rumpubiitti, muhevat bassolinjat, funky kitarointi yhdistettynä vanhan koulukunnan keyboard-soundiin. Ohjelmisto koostuu pääosin tutuista discohiteistä. Rummuissa meiskaa muuan Janne Pekkala.

LAUANTAI 10.8.

TIMO NYKYRIN UKULELEORKESTERI - Tarjoilee klassikkobiisejä omaan tyyliin sovitettuna. Tämän keikan kuultuaan ei ihmetytä yhtään, miksi ukulele on noussut viime vuosien trendisoittimeksi. PROFESSOR FEELBAD - Rhytm´n Blues / Rock'n'Roll -lajien ehdoton huippuosaaja. Mottona bändillä on, no ballads, no bullshit, no mercy.

LEEWINGS - Täysin Leevi and the Leavingsin musiikille omistautunut yhtye. Keikoilla kuullaan tietysti ne kaikista tunnetuimmat ja rakkaimmat Leavings kappaleet, mutta yhtye esittelee mielellään muitakin kuin 40 ensimmäistä hittiä.

GARBO - 80-luvulla mainetta keikkalavoilla niittänyt ja radioaalloilla tiuhaan soinut Garbo on jäänyt ihmisten mieliin mm. kasarirock-kappaleillaan Kuuma veri ja Poika julman maan. Oulusta lähtöisin olevaa Garboa on aktiivivuosien jälkeen kyselty keikkalavoille ja arvuuteltu, vieläkö heidät nähdään yhdessä soittamassa. Nyt toiveisiin on vastattu ja harvinaista herkkua on tarjolla kun Garbo nousee lavalle tämän vuoden ainoalla keikalla. BE THERE!!!

VIRVE "Vicky" ROSTI - Sata salamaa iskee tulta ja Toppilan Elofestarit räjähtää. Vicky nousee lavalle seitsenhenkisen bändinsä kanssa ja laittaa festariyleisön sekaisin. Illan ohjelmassa on kaikki Vickyn parhaat hitit. Oulussa harvoin nähtävää herkkua tarjolla, kannattaa tulla vaikka vähän kauempaakin.

90'S FIN COVER BOYZ & GIRZ - Festivaalin päättävässä kokoonpanossa on tuttuja henkilöitä 90-luvun pop/disco -yhtyeistä. Bändi soittaa tutut ysärihitit tämän päivän tekniikalla boostattuna. Kunnon retrobileet illan päätteeksi discopallojen valossa!!!

Ohjelmaa suunnitellessa tavoitteenamme on ollut tarjota yleisölle viikonlopun ajan loistavaa musiikkia ja hyvää seuraa . Festarialueella on tarjolla laaja juoma- ja ruokavalikoima, joten ennusmerkit hyvälle viikonlopulle ovat vahvat. Toivotamme kaikki täysi-ikäiset juhlavieraat lämpimästi tervetulleeksi!

Facebook-tapahtuma


Ikäraja: K-18

Kaikki liput vaihdetaan rannekkeisiin festarin sisäänkäynnillä.

Perjantai 9.8.

17.00 Portit auki
18.00 Köpöt
19.15 Juliet Jänes
20:30 Tappajatomaatit
22.00 Pauli Hanhiniemen Retkue
00:00 Discotransit (sisälava)

Lauantai 10.8.

16.00 Portit auki
17.00 Timo Nykyrin Ukuleleorkesteri
18.00 Professor Feelbad
19.15 LeeWings
20.30 Garbo
22.00 Virve Rosti
00.00 90's FIN cover Boyz & Girlz (sisälava)