EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

La 25.8.2018  /  Kulttuuritehdas Korjaamo, vaunusali  /  Helsinki

Topi Saha, Antti Autio, Ylva Haru

Topi Saha, Antti Autio, Ylva Haru Liput
Takaisin

Ladataan…

Elokuun 25. päivänä Korjaamon Vaunusaliin saapuu kolme kiinnostavaa folk-artistia.

Kaustisilta kotoisin oleva Topi Saha on vaikuttanut jo lähes kymmenen vuotta suomalaisella musiikkikentällä. Sahan musiikissa kuuluu vaikutteita niin countrysta kuin Bruce Springsteenin juurevasta tarinankerronnasta. Artistin neljäs pitkäsoitto "Lopunajan Rakastavaiset" julkaistiin maaliskuussa 2018. Oman musiikkinsa lisäksi Saha on soittanut mm. Mikko Joensuun kokoonpanoissa.

Antti Autio on uuden polven artisti ja yhtye, joka soittaa raikkaaseen ja vahvaan laululyriikkaan sekä polveilevaan kitarointiin pohjautuvaa suomenkielistä folkrockia. Kiinnostusta herättänyt yhtye tunnetaan omaperäisestä tyylistään sekä intensiivisistä ja tunnelmallisista keikoistaan. Kehuttu debyyttialbumi "Minä tuon mukanani sateet" julkaistiin helmikuussa 2017. Yhtyeen toinen, Pimeys -yhtyeen Pekka Nisun tuottama, albumi julkaistaan syksyllä 2018.

Illan kolmas esiintyjä Ylva Haru koki taiteellisen herätyksen yövyttyään Tove Janssonin mökkisaarella Klovharussa 2012. Neljä vuotta myöhemmin julkaistiin Tuulensuoja EP joka herätti yleisön kiinnostuksen, ja levyn kappaleita kuultiin niin Radio Helsingissä kuin Yle X:llä. Artistin vahvasti tulkittu tarinankerronta porautuu suoraan selkäytimeen pohtien tätä aikaa ja hyvää ihmisyyttä - kipuja, rakkautta ja kaihoa. Pehmeiden vokaaliosuuksien ja rosoisen folk-tunnelman oiva naimakauppa antavat kylmiä väreitä, mutta ei jätä kylmäksi. Parhaimmillaan Ylva Harun kappaleet ovat päättymättömiä lauseita, jotka jäävät kaivertamaan kuulijan mieltä.

www.korjaamo.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:00

Liput ovelta 15 €, mikäli jäljellä.
Korjaamolaiset ovelta 14 €.

Eteispalvelumaksu 3 € peritään ovella.

Lippujen varausaika 2 päivää.

Korjaamolainen-alennuksen saat liittymällä Korjaamon jäseneksi ilmaiseksi osoitteessa www.korjaamo.fi

Tapahtuman peruuntuessa pidätämme 2,50 € käsittelymaksun.