EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 18.12.2021  /  Lobby Myyrmäki  /  Vantaa

Tommi Lindell: Joulun Värähtelyjä

Tommi Lindell: Joulun Värähtelyjä Liput

Jouluun liittyy monia erilaisia asioita. Juhla, perhe, kiire, stressi, kaupallisuus, lahjat, pimeys, hiljentyminen, kirkko, enkelit, joulupukki, tontut, kinkku, piparkakut, glögi... Ja kaiken hässäkän seassa soi joulumusiikki: iloiset, hartaat, tunnelmalliset, teennäiset, rakkaat ja raivostuttavat joululaulut.

Tommi Lindellin elektroninen "Joulun värähtelyjä"-konsertti etsii uusia lähestymiskulmia joulumusiikkiin. Tutut, perinteiset sävelmät soivat uudenlaisina sovituksina ja äänimaisemina ajan, avaruuden ja alitajunnan ulottuvuuksista. Kuulemme kaikuja joulun vähemmän tunnetusta historiasta ja aavistuksia sen mahdollisesta tulevaisuudesta...

Ota ”Joulun Värähtelyt” vastaan ja tutki millaiselle joulumielelle ne Sinut saavat!

www.lobbymyyrmaki.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 18:00

Showtime 21:00

Lippujen varausaika 2 päivää.

Myynti loppuu 18.12.2021 18:00.
Mikäli tapahtuman aikana on voimassa koronaan liittyviä tapahtuma- tai ravintolarajoituksia, tapahtumassa saatetaan kysyä koronatodistusta. Katso lisää toimitusehdoistamme: https://www.tiketti.fi/info/toimitusehdot