EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 20.10.2023  /  G Livelab Tampere  /  Tampere

Tommi Liimatan Manse - Markka-aika -keskustelu + Tommi Liimatta & Herttomiehet

Tommi Liimatan Manse - Markka-aika -keskustelu + Tommi Liimatta & Herttomiehet Liput

Tommi Liimatan omaelämäkerrallinen kirjasarja jatkuu teoksella Manse - Markka-aika, joka ilmestyy 17.8. G Livelabin lokakuisessa teemaillassa on luvassa sekä keskustelua tuosta teoksesta että Liimatan keikka Herttomiehet-kokoonpanolla! Liimatan kanssa kirjasta sekä sen tapahtumapaikasta Tampereesta keskustelee G Livelabin ohjelmapäällikkö Jaani Haapasalo. Kirjaa luonnollisesti myös myydään ja signeerataan tapahtumassa.

Tommi Liimatta: Manse - Markka-aika:

Tommi Liimatan ylistetty omaelämäkerrallinen sarja jatkuu: Tampere 1996-2001. Tommi muuttaa parikymppisenä Lapista Manseen omistautuakseen Absoluuttisen Nollapisteen läpimurrolle. Nousukiito suomirockin A-sarjaan vaikuttaa lupaavalta, ja bändi kiertää keikkalavoja maakuntien keskikaljakuppiloista Ruisrockin päälavalle. Rockmaailman arki on kuitenkin raadollista, aikuisuus tuo omat haasteensa bändin maailmanvalloitukselle eikä sisäisiltä ristiriidoilta vältytä. Tulisiko Nollapisteestä Suomen Beatles vai katkeaisiko matka kesken kaiken, Tommi kysyy itseltään, kun tilin kate lähestyy nollaa. Teos on armottoman rehellinen, ajankuvaltaan äärimmäisen tarkkanäköinen runsaudensarvi.

Tommi Liimatta & Herttomiehet:

Tommi Liimatta & Herttomiehet on trio, joka esittää sekä omia että Liimatan soololevyjen kappaleita.

Absoluuttinen Nollapiste -yhtyeestäkin tunnettu muusikko-kirjailija Liimatta perusti Herttomiehet basisti Jorma Ahlqvistin kanssa kesällä 2019. Duon ensikeikka Helsingin Herttoniemessä onnistui ja syksyllä he pyysivät rumpaliksi Teemu Eskelisen. Trion keikat Helsingissä ja Tampereella helmikuussa 2020 jäivät koronapandemian takia sillä erää ainoiksi.

Yhtye tekee ja esittää musiikkiaan epäsäännöllisen säännöllisesti. Trio palaa live-esitysten pariin kolmen ja puolen vuoden tauon jälkeen.

Facebook | Instagram | Twitter

www.glivelab.fi/tampere


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: Ovet klo 20:00
Showtime klo 21:00

Lipun hinta sisältää 3 € eteispalvelumaksun.

***

G LIVELAB TAMPERE - TURVALLISUUSOHJE

Tutustu ajantasaisiin turvallisuusohjeisiin täällä:
www.glivelab.fi/tampere/turvallisuus

Myynti loppuu 20.10.2023 20:00.