EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

To 16.3.2023  /  Painotalo  /  Äänekoski

Tommi Kalenius

Tommi Kalenius Liput

Äänekoskelaislähtöinen, 20-vuotisen taipaleen lauluntekijänä ja artistina kulkenut Tommi Kalenius tuo Painotalolle kokonaisuuden, jonka aikana kuullaan läpileikkaus akustista, lauluntekijäperinteestä kumpuavaa materiaalia. Tommi Kaleniuksen laulut tulevat iholle ja koskettavat sillä tavalla kuin vain musiikki, joka kumpuaa elämän keskeltä, voi.

Tommi Kalenius on 41-vuotias helsinkiläinen artisti ja lauluntekijä. Hän julkaisi debyyttialbuminsa Jäljet vuonna 2007 ja siirtyi sen jälkeen artistiksi sekä lauluntekijäksi Kaiku Entertainmentille, jossa vierähti seuraavat yksitoista vuotta. Yhteensä viisi albumia julkaissut Kalenius on monista yhteyksistä tunnettu live-artisti. Musiikillinen polku onkin kaartanut moneen suuntaan ja omien julkaisujen lisäksi kappaleita on syntynyt, ja syntyy edelleen, lukuisille artisteille ja yhtyeille. Omilla julkaisuilla on jatkumoa jo kahden vuosikymmenen ajalta, eikä musiikillisen löytöretkeilijän uteliaisuus ole ehtymässä. Vuonna Tommi Kalenius perusti 2018 oman Music Box Helsinki -levymerkin, jonka kautta musiikkia ovat julkaisseet muun muassa Pepe Willberg ja Uusi rakkaus -yhtye.

www.aanekoski.fi/tapahtumakalenteri


Aika: Ovet klo 18:00
Showtime 19:00


Liput ovelta 25 €, mikäli jäljellä.

Paikat ovat numeroimattomia istumapaikkoja.

Myynti loppuu 16.3.2023 18:55.