EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–19 (1,78 € / min. + pvm)
VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Ke 21.10.2020  /  G Livelab  /  Helsinki

Tommi Kalenius & Ninni Poijärvi

Tommi Kalenius & Ninni Poijärvi Liput

Laulaja-lauluntekijä Tommi Kalenius palaa G Livelab Helsinkiin yhdessä juurimusiikin ystäville tutun Ninni Poijärven kera. Kalenius on julkaissut urallaan neljä sooloalbumia, joiden lisäksi hän säveltänyt lukuisia lauluja kotimaisille huippuartisteille. Valovoimainen laulaja-viulisti Poijärvi on vaikuttanut arvostetun Hoedown-yhtyeensä lisäksi mm. J. Karjalaisen, Edu Kettusen sekä Club For Fiven riveissä. G Livelabissa kuullaan materiaalia mm. kaksikon vuonna 2019 ilmestyneeltä duolevyltä Kosketus.

***

G LIVELAB HELSINKI - TURVALLISUUSOHJE

Konsertti toteutetaan pienellä yleisökapasiteetilla turvavälit huomioiden. Ennakkojärjestelyillä, turvaväleillä ja tehostetuilla hygieniaratkaisuilla pyritään takaamaan asiakkaille, esiintyjille ja henkilökunnalle mahdollisimman turvallinen konserttielämys. Pyydämme konserttiasiakkaitamme noudattamaan ohjeistustamme:

· Saapuminen konserttiin on kielletty, mikäli sinulla on flunssan oireita tai olet koronaviruksen altistusketjussa. Sairastapauksessa lipulla on palautusoikeus.
· Vältä lähikontaktia muiden konserttiasiakkaiden kanssa. Takaamme istumapaikan kaikille asiakkaille. Paikat täytetään saapumisjärjestyksessä.
· Pese tai desinfioi kätesi heti saavuttuasi, WC-käynnin yhteydessä ja lähtiessäsi.
· Otathan muut asiakkaat huomioon jonottaessasi wc-tiloihin.
· Tee tilauksesi suoraan pöytään G Livelab -applikaatiolla välttääksesi jonotuksen baaritiskille.
· Suosimme maksutavoissa applikaation lisäksi korttimaksua.
· Älä juo samasta lasista tai pullosta toisten kanssa.
· Noudatamme kaikessa siisteydessä ja hygieniassa Sosiaali- ja terveysministeriön antamia ohjeita. Olemme kouluttaneet henkilöstömme noudattamaan turvaohjeita.

Facebook
Instagram
Twitter

www.glivelab.fi


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: Ovet klo 18:00

 

 

Myynti loppuu 21.10.2020 19:00.