EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

To 18.11.2021  /  On the Rocks  /  Helsinki

Tomi Salesvuo East Funk Attack - Rock Funk Special!

Tomi Salesvuo East Funk Attack - Rock Funk Special! Liput

Rock-funkin juhlaa!

Tomi Salesvuo East Funk Attack julkaisi kolmannen studioalbuminsa Nothing’s Enough alkuvuodesta. Johtuen korona-ajan rajoitteista, mainion vastaanoton ja hehkuttavia arvioita keränneen albumin varsinaisia julkkarikeikkoja päästään juhlimaan vasta nyt syyskaudella. Rockia ja funkia tihkuva yhtye vie kuulijan 70-luvun mielikuviin nykypäivän soundimaailmalla terästettynä eikä tätä kauemmaksi muovista pikatuotantoa pääse! Nothing’s Enough -levyllä vierailevat mm. trumpetisti Verneri Pohjola sekä rumpalit Anssi Nykänen ja Mikko Kaakkuriniemi.

Nothing’s Enough vie East Funk Attackin ilmaisua väkevämpään ja aiempaa melodisempaan sävelmaailmaan. Kappaleiden teemoina esiintyvät aina ajattomat, rakkaus ja ystävyys, yhteenkuuluvuudet ja erot. Funk-musiikin perinteitä jatkaen Julia Vuorisen ja Tomi Salesvuon sanoitukset kertovat myös periksiantamattomasta uhosta ja kevytjalkaisesta bailauksesta päihdeaineiden vaaroja unohtamatta! Tomi Salesvuo kertoo levystä seuraavaa: “Uuden levyn julkaiseminen juuri nyt tuntuu oikealta päätökseltä. Odotamme tietysti jo kärsimättömänä sitä hetkeä, kun keikoille taas koronan taittuessa pääsee ja saamme kohdata vanhojen ja uusien diggareiden reaktiot livetilanteessa uuden levyn materiaalin kanssa ensi kertaa.”

East Funk Attack -bändin kiihkeää tulkintaa on kuvailtu mm. kuin Red Hot Chili Peppers löisi kättä laulajatar Janelle Monáen kanssa. Bändin raikas ja avoin soundi on kuultavissa erittäin positiivisesti uudella materiaalilla sekä livenä – niin yhtyeen heittäytyvässä tulkinnassa kuin Salesvuon kompakteissa ja tarttuvissa sävellyksissäkin! Sävellysten tiukasti rockaavat tunnelmat pohjaavat vahvasti hypnoottisiin riffeihin, joiden päällä Taru Ratilaisen lumoavan laulun tarinat korostavat maagista musiikin mukaansa tempaavaa ja parantavaa voimaa!

Taru Ratilainen, laulu
Ukko Heinonen, saksofoni ja huilu
Ilmari Aitoaho, koskettimet
Matias Kiiveri, kitara ja taustalaulu
Heikki Laine, basso
Tomi Salesvuo, rummut ja taustalaulu

www.rocks.fi


Ikäraja: K-18
Aika: klo 19:00-04:00

Liput ovelta 15 €, mikäli jäljellä.

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3 €.

Mikäli tapahtuman aikana on voimassa koronaan liittyviä tapahtuma- tai ravintolarajoituksia, tapahtumassa saatetaan kysyä koronatodistusta. Katso lisää toimitusehdoistamme: https://www.tiketti.fi/info/toimitusehdot